Cybersecurity – Niet veilige WordPress-site ‘Dagboek van een bankier’ opgeheven. Hier vind je nu de belangrijkste blogs

Cybersecurity - Niet veilige wordpress site dagboek van een bankier opgeheven hier vind je nu de belangrijkste blogs door Tony de Bree

Cybersecurity – Niet veilige WordPress-site ‘Dagboek van een bankier’ opgeheven. Hier zijn de belangrijkste blogs.

Goedemorgen. O.a. zoals eerder aangekondigd  (zie hier) is vandaag de volgende niet veilige WordPress-site in dit geval van ‘Dagboek van een bankier’, opgeheven en het domein omgezet naar deze site.  

Stap voor stap aanpak voor de migratie:

  1. Exporteren van alle content inclusief media
  2. Belangrijkste blogs stap-voor-stap overzetten naar deze subcategory blogs op www.tonydebreeadvies.nl.
  3. Domeinnaam/domeinnamen (DNS) omzetten naar subcategory blogs op www.tonydebreeadvies.nl. 
  4. Opzeggen hosting service. 

Het voordeel van deze actie is trouwens ook dat a) het aantal losse sites afneemt en dat scheelt weer onderhoud en niet onbelangrijk b) het zorgt voor minder maandelijkse hostingkosten. 

Lees ook: Wat is de online gig economy?Hoe maak je je WordPress-site veiliger? & Ik ga online starten

Niet alle blogs al op deze site. 

Er stonden heel veel blogs op de oude site. In de komende tijd gaan we ze rustig weer op een tijdelijke site importeren en ze bekeijken.  Als ze relevant zijn komen ze aangepast weer op deze site te staan. 

Bij ‘Dagboek van een bankier’ hoorden geen downloads, dus daar zul je als lezer geen last van hebben. 

Impact op download-links in sommige boeken en e-books.  

De belangrijkste consequentie van het opheffen en verplaatsen van de belangrijkste inhoud inclusief downloads van de onveilige WordPress-sites is dat alle downloadlinks in mijn Nederlandstalige boeken en Nederlandstalige e-books niet meer kloppen. Excuses daarvoor. Heb je vragen? Stuur me dan even een e-mail via dit formulier. 

Mvg

Tony

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!