‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ als e-book

Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi als e-book door Tony de Bree

‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’ van Tony de Bree als e-book.

Veel uitgevers brengen sinds het begin van de Corona-pandemie boeken nu ook uit als e-book, als substituutgoed voor het fysieke boek. De belangrijkste redenen daarvoor is dat digitale producten als e-books snel, gemakkelijk en goedkoop online te verkopen en te leveren zijn door uitgevers en dus ook door jouzelf als e-book auteur. En uitgevers hebben het manuscript vaak toch al beschikbaar in digitale vorm.

En hetzelfde geldt dus voor mijn 1e boek ”Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’, een boek dat weer helemaal actueel is geworden vanwege de mogelijke strafvervolging van de Zalm en andere leden van de RvB van ‘De bank van Zalm’. 

Schaf het nu aan op Managementboek. nl hier.

Lees ook: Wat lezers zeggen over ‘Dagboek van een bankier’, De bank van Zalm: hoe onderzoeksjournalisten het ‘Bos’ in werden gestuurd, Wat is bokito-management?, Wat is een e-cover?‘ & Wat is een mockup?’ 

Daar ben ik heel bij mee. Waarom? Omdat je dan tegen lagere kosten kunt lezen wat er tijdens de bank van Zalm vanaf 2008 t/m 2011 echt gebeurd, verteld door iemand die er zelf bij was, in plaats van de ‘story-telling’ en mythevorming zoals van de schrijvers van ‘De Staatsbank’.

Schaf het e-book dus hier aan (epub) als je wilt lezen wat er echt gebeurd is rond de belastingparadijzen, compliance & KYC tijdens ‘de bank van Zalm’. 

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message