De grote ontslaggolf in Nederland voor managers en medewerkers

De grote ontslaggolf in Nederland voor managers en medewerkers door Tony de Bree

De grote ontslaggolf in Nederland voor managers en medewerkers.

Veel mensen hebben sinds het begin van de Coronacrisis ontslag genomen als onderdeel van de grote ontslaggolf. Ze hebben ‘hun baas gedag gedag’ en zijn een nieuw leven begonnen, ze ‘quit their job’. Net als ik in 2011 heb gedaan (zie hier). En veel managers en andere medewerkers denken er over en zouden het graag willen doen.

Zeg je vaste baan op en begin een online bedrijf.

Geld verdienen met jezelf 2.0 luisterboek door Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€9,99

Als je in deze crisistijd succesvol een eigen online bedrijf wilt starten, laten groeien en schalen met de virtuele eenmanszaak, je eigen digitale diensten en je eigen digitale producten zoals eBooks, video’s, audioboeken, checklists, canvassen of software, dan heb je een goede kans om de online shakeout te overleven en succesvol te worden in de online gig economy. 

Maar dan moet je geen kostbare tijd, energie en geld verspillen met niet-relevante corporate managementboeken lezen en niet-relevante corporate zombie-opleidingen volgen en dan moet je snel je leven omgooien

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat is right skilling talent? & Wat is outplacement 2.0?

Als je geen blogs, tips of ander nieuws over nieuwe digitale diensten waaronder virtuele masterclasses, virtuele workshops en andere online programma’s en nieuwe digitale producten over The Great Resignation, de grote ontslaggolf om ‘jouw baas gedag te zeggen’ inclusief tips & tricks, korte e-books, checklists, planners en business templates wilt missen, bookmark dan De grote ontslaggolf, zeg je baas gedag, Quit Your Job blogs, digitale diensten & digitale producten

download-1001x687-4

Groeien zonder te groeien (luisterboek)

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

€12,99

Zeg je baan op en wordt een succesvolle entrepreneur in de online kluseconomie.

Wil je snel en op tijd leren hoe je je baan kunt opzeggen, ontslag kunt nemen, en een succesvolle en gezonde ondernemer kunt worden in de online gig economy met een fijne nieuwe normaal work-life balance zoals ik en veel klanten na 2011? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!