Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst nu ook als e-book

Ebook Geld verdienen met jezelf van Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst.

Je bent niet afhankelijk van anderen om succesvol te zijn. Jij bent alles wat je nodig hebt om je boodschappen, je hypotheek en je vakantie te kunnen betalen! Ga ook ondernemen en verdien meer dan genoeg door te doen waar je goed in bent en slim gebruik te maken van alle nieuwe online mogelijkheden.

Heb je een vaste baan? Ga ondernemen in deeltijd als hybride ondernemer! Staat je baan op de tocht door een reorganisatie? Geen nood: jij bent alles wat je nodig hebt om voor jezelf te zorgen. Word ook ondernemer en houd je eigen broek op, je kunt het.

Lees ook: Wat is de digitale economie?,  Wat zijn e-covers?, Wat zijn mockups? &  ‘Wat is een virtuele eenmanszaak?’ 

Maak kennis met mijn gouden regels voor succes sinds 2001, vanaf 2011 en vanaf het begin van de Corona-pandemie. Ontdek hoe je dankzij online specialisatie, samenwerking, slim inkopen, en het aanboren van verschillende online inkomstenbronnen meer kunt verdienen dan je nu voor mogelijk houdt. En profiteer van alle concrete ideeën in dit e-book inclusief de gratis templates waarmee je direct aan de slag kunt.

Ruil je stress in voor vrijheid. Stop met het bedenken van excuses en word de regisseur van je eigen leven.

Tot snel.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!