Hoe maak ik mij WordPress-site veiliger?

Wordpress voor zzp'ers door Tony de Bree

Hoe maak ik mij WordPress-site veiliger?

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn steeds meer ondernemers, waaronder veel zzp’ers zoals ikzelf, gestart met online ondernemen. En verreweg de meest mensen gebruiken daar WordPress voor. 

Nou weet ik natuurlijk niet alles over WordPress, maar ik heb wel een ICT-achtergrond. En dat is handig.  mijn sites in het Engels en in het Nederlands draaien op WordPress, dus ik kan je als startende ondernemer, al dan niet in deeltijd, wel praktische tips geven op een aantal gebieden: 

  • WordPress Digital Marketing trends . 
  • WordPress Digital Marketing tips. 
  • Plugins. 
  • Templates.
  • Tips & tricks 

en niet te vergeten: 

  • Hoe maak ik mijn WordPress-site veiliger?

En niet te vergeten over hoe je je WordPress-sites veiliger kunt maken. Het beveiligen van je WordPress sites is vooral sinds het begin van de Corona-pandemie steeds belangrijker geworden.

Zo worden mijn sites op dit moment voortdurend geautomatiseerd aangevallen vanuit alle kanten van de wereld. Bookmark dan ook de speciale blogs ‘Hoe maak ik mij WordPress-site veiliger?’

Meer te weten komen over ‘WordPress voor zzp’ers’ in het algemeen? Bookmark dan ‘Wordpress voor zzp’ers’ blogs hier

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands:  @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!