Persbericht ‘Groeien zonder te groeien’: het einde van de ‘groeien moet’ economie

Persbericht-Groeien-zonder-te-groeien-Succesvol-ondernemen-in-de-betekeniseconomie-door-Tony-de-Bree

Persbericht ‘Groeien zonder te groeien’: het einde van de ‘groeien moet’ economie’.

Actuele crises zoals de coronacrisis en de klimaatcrisis tonen aan dat ons huidige ‘groeien moet’ financieel-economisch systeem niet langer houdbaar is. Het aantal klanten moet groeien, evenals de omzet en het marktaandeel. Ook internationaal moet je een grote speler worden, anders tel je niet mee. Door te groeien zijn veel bedrijven dik en log geworden. Maar is dat soort groeien nu wel echt nodig?

In Groeien zonder te groeien ontkracht Tony de Bree populaire mythes rond de dwangmatige overtuiging dat groeien móet.

Ons huidige financieel-economische systeem is volledig gebaseerd op het ‘groeien moet’-model, waarin winstmaximalisatie en aandeelhouderswaarde centraal staan. Het gevolg? Het ontstaan van grote, trage hiërarchische organisaties, die weinig wendbaar zijn. Zou het niet geweldig zijn als je het aantal winstgevende, loyale klanten slim kunt laten groeien zonder je organisatie log te laten worden? En dat ook nog op een duurzame manier?

Meer:  Wat is de on-demand economie?, ‘7  mythes rond de oude normaal ‘groeien moet’ industrie, Wat is betekenisvol ondernemen?, Wat is minimalisme?’  & ‘Wat is bokitomanagement?’

In Groeien zonder te groeien laat Tony de Bree zien dat je helemaal niets ‘moet’, tenzij je dat zelf wilt. Je ontdekt hoe je in elke bedrijfstak succesvol kunt zijn door van betekenis te zijn voor je klanten met een klein virtueel netwerkbedrijf. Door slim te organiseren, met partners samen te werken die echt bij je passen en door gebruik te maken van nieuwe ICT-toepassingen kun je slank en klein blijven, winstgevend zijn én duurzaam ondernemen.

Groeien zonder te groeien staat vol verhalen van succesvolle ondernemers, praktische tips en cases en opdrachten na ieder hoofdstuk. Dit boek leert je hoe jij op een duurzame manier geld kunt verdienen en kosten kunt besparen en geeft je alles wat je nodig hebt om succesvol online & offline te ondernemen in de betekeniseconomie.

‘Tony weet in Groeien zonder te groeien zijn eigen praktijkervaring te combineren met die van 25 anderen en komt daarmee tot verrassende, praktische en inspirerende lessen.’ – Marie José van den Boomgaard, KPN

‘In de economie van Groeien zonder te groeien betekent ROI niet meer ‘return on investment’ maar ‘return on involvement’ – Pernille La Lau, facilitator business leadership, media-expert en tv-presentator van o.a. ‘Kofffietijd’ van RTL. 

Wil je ook succesvol online en offline ondernemen in de betekeniseconomie?

Als je wilt weten hoe jij in jouw geval succesvol online & offline succesvol kunt ondernemen in de betekeniseconomie, zelfs tijdens een crisis als de Corona-crisis, maak dan nu een vrijblijvende afspraak via 06-34387806 (whatsapp), Skype me via tony.de.bree of email me hier.

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!