Persoonlijk werkadvies

persoonlijk werkadvies op je i-pad door Tony de Bree

Er zijn veel ‘loopbaanadviseurs’ die je ‘helpen om een andere vaste baan te zoeken’. De realiteit is echter dat er steeds minder vaste banen zijn voor (te) hoogopgeleide mensen. ‘De arbeidsmarkt’ bestaat namelijk niet meer, je begeeft je op een wereldwijde online werkmarkt, een online klusmarkt. Daarom is eerlijk werkadvies nu cruciaal voor jouw toekomst en dat van je eventuele partner en gezin. 

Hybride ondernemerschap, je plan-b en je online plan-b.

Hybride ondernemerschap is daar een goede optie bij zoals ikzelf heb ervaren sinds 2001 toen ik hybride ondernemer werd met mijn online plan-b bij ABN Amro. De overgang van werknemer of manager naar ondernemer is een grote. Maar het is goed mogelijk als je de juiste keuzes maakt. 

Wil je eerlijk persoonlijk werkadvies? 

– Telefonisch:

Heb je behoefte aan snel persoonlijk en eerlijk werkadvies, of heb je inhoudelijke vragen of praktische vragen over welke digital skills als onderdeel van jouw digital right-skilling en/of andere skills jij nodig hebt om van je vaste baan de overgang te maken naar succesvol ondernemerschap b.v., bel me dan op 06-34387806.

WhatsApp:

Je kunt me ook via WhatsApp bereiken voor eerlijk werkadvies en opleidingsadvies op maat. 

Email:

En tot slot kun je me een email sturen via dit formulier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op