Wat is digital reskilling voor zzp’ers, startups & scaleups?

Wat is digital reskilling voor zzp’ers, startups & scaleups door Tony de Bree

Wat is digital reskilling?

Er is online veel te doen rond digital reskilling, digital omscholing, en digital bijscholing, voor zzp’ers, oprichter van een startup en/of directeur van een scale-up in het post-corona tijdperk in de nieuwe normaal economie.

Wat is digital reskilling?

Digital reskilling betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen in de online gig economy zo snel mogelijk de juiste digital skills, de juiste digitale vaardigheden, leert die jij nodig hebt om je slaagkans in de nieuwe normaal economie als zzp’er, oprichter van een startup en/of directeur van een scale-up te vergroten.

Lees ook: Wat is de digitale economie?, Wat is de on-demand economie? & Wat is on-demand learning?

Mijn eigen permanente digital right-skilling als zelfstandig ondernemer.

Wat ik al sinds 2001 als hybride ondernemer heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen zelf moet betalen, is focusen op relevant leven lang leren anno 2022 voor zelfstandige ondernemers en online starters in de online gig economy.

  • iedere maand een persoonlijk right-skilling plan  maken;
  • dat plan snel on-demand uitvoeren en
  • dat plan voortdurend bijstellen op basis van de behoeften en problemen van mijn klanten van groot tot klein.

In mijn geval van en voor zelfstandige ondernemers in Nederland en wereldwijd.

*** Nieuw in 2022: Gratis werkadvies op basis van je LinkedIn profiel  en/of gratis leeradvies op basis van je LinkedIn profiel ***

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk digital reskilling plan voor online ondernemers.

Wil je snel persoonlijke digital reskilling plan op maat opstellen en snel uitvoeren voor side hustsles en/of als (toekomstig) online entrepreneur, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even op dat nummer, ok? Dan spreken we direct af.

Succes!
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!