Wat is een digital nomad?

Wat is een digital nomad door Tony de Bree - kl

Wat is een digital nomad?

Een digital nomad zijn of worden is steeds populairder aan het worden, zeker sinds het begin van de Corona-pandemie over de hele werled en ook als onderdeel van de grote ontslaggolf in Nederland: jongeren en ook veel 50plussers willen niet meer voor een grote organisatie werken. Ze willen hun vrijheid terug.  En dat is ook logisch.

Wat is een digital nomad?

Een digital nomad is een student, executive, manager, werknemer of ondernemer die overal online werkt, waardoor ze de vrijheid hebben om door hun eigen land en de wereld te reizen en online te werken waar en wanneer ze maar willen – of dat nu in een coffeeshop, in een bar, op het strand of in een bus is.

Lees ook: Wat is de online gig economy?, Wat is de online shake out? & Hybride werken en thuiswerken voor managers & medewerkers

Sinds het begin van de Corona-pandemie waren veel landen in Europa en wereldwijd in lockdown gegaan en waren (of zijn) sommige landen gedeeltelijk of helemaal gesloten. Dat internationaal reizen als digital nomad in een aantal gevallen een stuk moeilijker was geworden, hoewel je altijd vaak wel naar landen om ons heen kon reizen.

Maar in eigen land en in veel andere landen kun je prima online werken en trouwens ook online leren als digital nomad.

Veel mogelijkheden voor een digital nomad. 

In veel gevallen kun je echter vaker wel binnen je eigen land als digital nomad of in de landen om ons heen met je virtuele eenmanszaak online geld te verdienen en vooral ook veel niet-noodzakelijke kosten besparen.

Greetings,

Tony

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!