Wat is een digital nomad?

Wat is een digital nomad door Tony de Bree

Wat is een digital nomad?

Een digital nomad zijn of worden is steeds populairder aan het worden, zeker sinds het begin van de Corona-pandemie. Wat is een digital nomad eigenlijk?

Een digital nomad is iemand die online werkt, waardoor ze de vrijheid hebben om door hun eigen land en de wereld te reizen en te werken waar ze maar willen – of dat nu een coffeeshop, een bar op het strand of in een bus is.

Lees ook: ‘7 digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is digital right-skilling?’, ‘Wat zijn digitale producten?’ & ‘Wat zijn digitale diensten?’

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn veel landen in Europa en wereldwijd in lockdown gegaan en zijn veel landen gedeeltelijk of helemaal gesloten. Dat internationaal reizen als digital nomad in een aantal gevallen een stuk moeilijker is geworden.

Een ‘nationale digital nomad’. 

In veel gevallen kun je echter vaker wel binnen een land in onze nieuwe social-distancing economie als digital nomad geld verdienen en vooral ook veel niet-noodzakelijke kosten besparen. Dan ben je een ‘nationale digital nomad’.

Greetings,

Tony

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Advies