Wat is een mockup?

Wat is een mockup door Tony de Bree

Goedemorgen,

visuals worden steeds belangrijker in je digital marketing plan inclusief voor content marketing, voor personal branding en voor boekmarketing, e-book marketing of luisterboekmarketing zoals voor Overlevingsstrategie voor startups.

Of je nu een oprichter van een startup bent, een CEO van een scale-up, directeur van een MKB-bedrijf of een familiebedrijf, beeld, geluid en afbeeldingen worden steeds belangrijker. ‘Visual marketing’ online en offline maakt daar een belangrijk onderdeel van uit om online geld te verdienen in crisistijd. 

In een aantal korte blogs zul je concrete  voorbeelden zien van visual marketing. Vandaag ‘mockups’. Wat zijn dat?

‘Een mockup is een model van een ontwerp, product & dienst. In de software-industrie komt het begrip tevens voor om vroeg in het ontwikkelproces het software-ontwerp qua gebruikersinterface te testen en b.v. in de opstartfase en de validatiefase van een startup’.

In visual marketing, kun je verschillende typen ‘mockups’ onderscheiden:

  1. Statistische mockups met een foto of afbeelding van je product of dienst zoals in de foto boven dit blog in de reclamezuil voor ‘Overlevingsstrategie voor startups’ boven dit blog.
  2. Live mockups waarbij je een video in een afbeelding ziet.
  3. Video’s waarin je of statische afbeeldingen ziet of een ander video in de video.

In het volgende blog worden nog meer voorbeelden gegeven en gedemonstreerd van wat je met mockups kunt doen is je personal branding en sales en digital marketing activiteiten. Bookmark ze hier.

Kan ik je ergens mee helpen? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!