Wat is online business development?

Wat is online business development door Tony de Bree

Wat is de online business development? 

Vanaf de start van het Internet rond 2000 en helemaal sinds het begin van de Corona-pandemie zijn, steeds meer ondernemers online gaan starten of hun bestaande business online gaan uitbreiden. Online business development staat daarbij voorop. 

Wat is online business development

Online business development is het proces en de activiteiten van het online starten of laten groeien van je bedrijf.

Online business development skills zijn dus cruciaal als je de Corona-crisis wilt overleven en je bedrijf online wilt laten groeien en slim laten schalen met ICT in de digitale economie.

Lees ook:  ‘7 relevante digitale trends voor zelfstandige ondernemers’, ‘Wat is de social-distancing economie?’, ‘Wat is de on-demand economie?’‘Wat zijn substituten?’‘Wat is een online video cursus?’ & Wat is on-demand leren?’

Online sales & marketing en online organiseren.

Het gaat daarbij niet alleen om de bekende voorbeelden van online marketing of digital marketing en outsourcing b.v., maar ook om je hele eigen organisatie inclusief alle processen zoveel mogelijk geautomatiseerd online te zetten. Daarbij wordt in feite je hele organisatie van de fysieke wereld van kantoren online gezet. Mensen nu de hele tijd of een deeltijd met elkaar samen op afstand: het wordt een zogenaamde ‘virtuele organisatie’.  

Maak vandaag een afspraak.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol aan online business development kunt doen en je bedrijf succesvol online kunts starten en online kunt laten groeien? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is protected !!