Wat is startup change management?

Wat is startup change management by Tony de Bree

Goedemiddag.

sinds het begin van de Corona-pandemie is verandermanagement en vooral digital transformation en crisismanagement heel populair. Veel vooral grote organisaties moet digitaliseren en snel ‘Lean’ en ‘mean worden. Maar startups en veel scale-ups zijn ale ‘lean’ en agile’. 

En ook moeten snel hun business model, hun verdienmodel en organisatie integraal aanpassen om te overleven en daarna weer te kunnen online te kunnen groeien en schalen. Daar heb je dus specifieke ‘startup change management’ hulpmiddelen en tools voor nodig. 

Lees ook:  ‘Wat is verandermanagement?’, ‘Wat is startup bedrijfskunde?’ & ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’ 

Wat is startup change management?

Startup change management is een integrale benadering om individuen en startup-teams voor te bereiden, te ondersteunen en te helpen bij het doorvoeren van startup organisatieveranderingen waaronder tijdens een crisis.

Maak vandaag een afspraak over de nieuwe ‘A la carte’ startup change management opleidingen.

Wil je meer weten over nieuwe ‘A la carte’ startup change management programma’s voor jou persoonlijk in 2021, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

16 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!