Wat is visual marketing?

Wat is visual marketing door Tony de Bree

Of je nu online gaat starten of of je online business wilt laten groeien, beeld, geluid en afbeeldingen worden steeds belangrijker. ‘Visual marketing’ online en offline maakt daar een belangrijk onderdeel van uit om online geld te verdienen in crisistijd. 

Wat is visual marketing eigenlijk?

Visuele marketing is het gebruik van afbeeldingen, video’s en andere multimedia-inhoud om je merk te versterken en te communiceren met je doelgroep.

Meer: Wat zijn e-covers?, Wat zijn mockups? & Wat zijn isometrische afbeeldingen? 

Een mooi voorbeeld van een korte video is deze video waar de afbeelding boven dit bericht een screenprint van is.

Als je een vraag hebt of als ik je ergens mee kan helpen, e-mail me dan hier.

Met vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message