Wat zijn on-demand management e-books?

Wat is een on-demand e-book door Tony de Bree

Wat zijn on-demand management e-books?

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020, zijn e-books voor verschillende doelgroepen heel populair geworden. En dat geldt zeker ook voor on-demand corporate management e-books in b.v. de corporate survival hacking en corporate change management niches:

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

Wat zijn on-demand management e-books?

On-demand management e-books of on-demand management eBooks, zijn boekpublicaties in digitale vorm, bestaande uit tekst of afbeeldingen of een combinatie daarvan op het platte scherm van computers of andere elektronische apparaten zoals e-readers of smartphones die snel worden geschreven en op het juiste moment ‘just-in-time’, op verzoek van of voor een bepaalde doelgroep worden gepubliceerd.

In mijn geval verdien ik steeds meer geld online met het on-demand schrijven en publiceren van diverse soorten korte e-books:

  1. Management e-books in het Nederlands. Op verzoek van e-book uitgevers die korte management e-books in het Nederlands op verzoek van hun corporate klanten uitgeven zoals het nieuwe management e-book over hybride werken en thuiswerken boven dit blog en management e-books in het Engels.
  2. E-books voor (aankomende) ondernemers op verzoek van mijn eigen grote klanten, van studenten, van aankomende zzp’ers, van startups, scale-ups en MKB-bedrijven.
  3. E-books in het Engels en in het Nederlands als digitale substituten voor vaak dure Nederlands fysieke boeken over entrepreneurship, personal development, self-help, online marketing, working at home en making money online.

E-books zijn samen met luisterboeken een van de meest verkochte vormen van digital products.

Lees ook: ‘Wat is de on-demand economie?’, Online geld verdienen met e-books & Online geld verdienen met luisterboeken

Sinds 2000 toen ik naast mijn vaste baan bij ABN Amro online geld begon te verdienen vanuit huis, zijn e-books inclusief on-demand e-books van tussen de 25 en 50 pagina’s in het Engels een belangrijke bron van online inkomsten voor me met de virtuele eenmanszaak geworden.

Meer weten hoe jij online geld kunt verdienen met on-demand management e-books?

Stuur me dan nu een e-mail of app me op 06-34387806, dan maken we snel een vrijblijvende virtuele afspraak.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message