Wat zijn zombie-opleidingen?

Wat zijn zombie-opleidingen door Tony de Bree

Wat zijn zombie-opleidingen?

Hallo! 

Er wordt veel gesproken over ‘zombie-bedrijven’ en ‘zombie-banen’ en over de noodzaak om je op tijd om te scholen om deze crisis te overleven. Het vervelende is echter dat grote bedrijven inclusief gesubsidieerd door de Overheid, ‘zombie-opleidingen’ adviseren. Wat dat zijn ‘zombie-opleidingen‘? 

Zombie-opleidingen zijn opleidingen waar je helemaal niets aan hebt omdat ze je a) opleiden voor zombie-banen in de oude normaal economie van de grote organisaties of b) je vaardigheden leren waar je niets aan hebt om in de digitale economie & de Ai-gedreven economie succesvol te starten, te groeien en de schalen of een crisis te overleven’. 

Je hebt veel meer aan snelle zelfstudie zoals dit doe-het-zelf leerpakket over gestructureerd invoeren van hybride werken en thuiswerken voor managers, medewerkers en HR-professionals:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Meer: Wat is de online shakeout?Wat is de online kluseconomie? & Wat is outplacement 2.0?’

Vergeet ‘Groeien moet’ opleidingen en ga voor ‘Hoe overleef ik deze crisis’ opleidingen.  

Een goed voorbeeld van ‘zombie-opleidingen’ zijn ‘groeien-moet’ opleidingen zoals ik ze in ‘Groeien zonder te groeien’ noem. Wat dat zijn, kun je hier lezen.  

Als je oprichter van een startup bent of startup mentor, startup coach of startup trainer, kun je beter dit noodpakker voor startups aanschaffen:

download-1470x1312-1

Overlevingsstrategie voor startups

Zo overleef je een crisis in 5 stappen

€ 20,00

Of dit pakket als je een management consutant bent om corporates te helpen overleven inclusief een gratis multiple-choice test, gratis canvassen en checklists:

Overlevingsstrategie-voor-corporates-Zo-overleeft-uw-bedrijf-de-perfecte-storm-in-5-stappen-door-Tony-de-Bree-ipad

Overlevingsstrategie voor corporates

Zo overleeft uw bedrijf de perfecte storm in 5 stappen

$8,99

Fast Learning is key als je deze crisis wilt overleven: Fast Learning Tips.

Contact.

Als je de online shakeout wilt overleven en succesvol je vaste baan wilt behouden of wilt gaan ondernemen, groeien en schalen in de kluseconomie inclsief de AI-gedreven economie, dan heb je een fast learning plan nodig. Stuur me dan hier een email of een bericht via mijn LinkedIn-profiel, dan maken we direct een belafspraak.  

Later.
Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

21 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!