Willem Schramade van ‘Duurzaam Kapitalisme’ over ‘Groeien zonder te groeien’ van Tony de Bree

Willem Schramade van Duurzaam Kapitalisme op LinkedIn over Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie door Tony de Bree

Willem Schramade van ‘Duurzaam Kapitalisme’ over ‘Groeien zonder te groeien’ van Tony de Bree.

Willem Schramade, auteur van ‘Principle Of Sustainable Finance’ en recent van ‘Duurzaam Kapitalisme’ schreef een korte maar krachtige review over ”Groeien zonder te groeien. Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie’: 

‘ Aanrader voor iedere ondernemer en voor iedereen die geïnteresseerd is in betere maatschappelijke uitkomsten: Groeien zonder te groeien van Tony de Bree Phd Executive MBA🌏  Helaas pas gelezen na afronding van mijn boek Duurzaam kapitalisme.’

Meer: Wat is de betekeniseconomie?, 7 mythes rond de oude-normaal ‘Groeien moet  economie’, ‘Groeien zonder te groeien’  begint waar ‘Duurzaam kapitalisme’ eindigt, Wat is sustainable finance? & Wat is minimalisme?

Dank je wel Willem voor deze mooie aanbeveling. 

De eerlijkheid gebied te zeggen dat Willem en ik wel fundamenteel van mening verschillen over waar ‘we’ met zijn allen heen zouden moeten gaan, ‘the desired outcome’ zoals het zo mooi in het Engels heet. Er zijn eigenlijk 2 ‘scholen’: 

  1. Op weg naar een corporate sustainability economie binnen het bestaande financieel-economisch systeem zoals o.a. veel van de ‘oude-normaal’ topeconomen adviseren of de lobbyisten van het ‘Sustainable Finance Lab’ van Rens Van Tilburg in Utrecht. 
  2. Structureel op weg naar een fundamenteel ander financieel-economisch systeem, omdat het huidige ‘groeien-moet’ financieel-economisch systeem niet duurzaam en ook nu al niet betaalbaar is als je echt goed rekent. En bovendien de ongelijkheid in Nederland en in de wereld alleen maar

Maar daarover meer later. 

Tony

P.s. ‘Groeien zonder te groeien’ is nu ook als luisterboek beschikbaar. Meer info hier.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen