Werknemers in de finance sector zien ChatGPT niet als een bedreiging, hoewel ze dat wel zouden moeten doen

Werknemers in de finance sector zien ChatGPT niet als een bedreiging, hoewel ze dat wel zouden moeten doen op www.tonydebreeadvies.nl


Werknemers in de finance sector zien ChatGPT niet als een bedreiging, hoewel ze dat wel zouden moeten doen.

Finance is de op één na grootste sector waar werknemers en werkgevers van mening verschillen over hoe de ChatGPT-technologie het personeelsbestand zal verminderen. Finance professionals zien ChatGPT niet als een bedreiging, hoewel ze dat wel zouden moeten.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Waarom? Uit recent onderzoek blijkt dat slechts 14% van de werknemers in de finance sector vreest dat ChatGPT zal worden gebruikt om het aantal medewerkers en de kosten in hun bedrijf te verminderen met alle mogelijke gevolgen van dien voor de toekomst van hun eigen werk.

Echter, 22% van de werkgevers in de finance en vermogensbeheerindustrie overweegt dit als een optie als ze ChatGPT en op Open-AI gebaseerde technologieën zouden introduceren in hun bedrijf!

Meer: AI-skilling, De impact van AI op de arbeidsmarkt & AI in de boardroom sessies

Als je slim bent, doe je daar dus nu snel wat aan. Niet door dure klassikale opleidingen te volgen, maar op een andere manier zoals ik en miljoenen anderen wereldwijd doe en heb gedaan: A la carte en waar je ook maar wilt….en in een veel kortere tijd. Hoe? Met AI leren gebruiken op maat waar en wanneer je maar wilt. Hybride Remote, incompany of waar dan ook.

Maak een afspraak.

Wil jij weten hoe jij snel ChatGPT en Google Bard kunt leren gebruiken in jouw eigen, specifieke rol of functie binnen Finance, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af hoe je dat snel en on-demand kunt leren.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een voorbeeld van met AI genereerde afbeeldingen. Met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is beveiligd !!