Wat is digital right-skilling?

Wat is digital right-skilling door Tony de Bree

Goede morgen,

er is de laatste tijd veel te doen over het gebrekkige niveau van de digitale vaardigheden en digitale kennis van de leden van de Tweede Kamer, van de Eerste kamer en van de Overheid als geheel.

Arjan Lubach noemde dat de digibetocratie. Vervolgens bieden de grote opleidingsinstituten uit het Groeien moet ecosysteem zich weer snel aan om die mensen ‘digital skills’ te leren.

Wat ze dan eigenlijk willen doen met dat ‘digital right-skilling’ is ‘corporate’ digital reskilling‘: digital skills die je nodig hebt om in grote logge organisaties te kunnen werken, te kunnen blijven werken of te gaan werken. Met grote systemen en corporate applicaties voor en door grote organisaties.

Want daar hebben ze als bedrijf inclusief hun docenten met hun lesmateriaal verstand van en daar verdienen ze heel veel geld geld mee. Od die digital skills nu relvant zijn voor jou als persoon of niet.

Wat is digital right-skilling?

Maar waar je je nu op moet richten om geen kostbare tijd, geld en energie te verspillen is op digital right-skilling voor jou persoonlijk. Wat dat is?

Digital right-skilling betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen in de digitale werkmarkt zo snel mogelijk de juiste digital skills, je juiste digitale vaardigheden, leert die jij nodig hebt om je slaagkans op de nieuwe digitale werkmarkt te vergroten.

Meer‘Wat is een digibeet?’‘Wat is jouw online plan-b?’ &Omscholing in crisistijd: kies voor jou relevante opleidingen’,

Zo doe ikzelf aan permanente relevante digital right-skilling.

Wat ik al sinds 2001 als ‘online plan-b’ heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen zelf moet betalen is iedere maan een persoonlijk digital right-skilling plan maken, dat plan snel uitvoeren en dat plan voortdurend bijstellen op basis van de eisen van de digitale werkmarkt. In mijn geval van en voor zelfstandige ondernemers.

Dat is een kort plan dat gebaseerd is op relevant leven lang leren: die soft skills en digital leren waarmee je de crisistijd kunt overleven en je rekeningen mee kunt betalen. Voor mij persoonlijk is dat onderdeel van mijn minimalistische levenswijze en minimalistisch ondernemerschap en ik doe dat vooral online en met zelfstudie. Gemiddeld 2-3 uur per dag, zeker nu. Wanneer, waar en hoe lang ik maar wil met zelfstudie, online tutorials, opdrachten en persoonlijke coaching of afroep, met ‘blended learning’ op maat. En dar help ik ook klanten mee, met ‘digital right-skilling’ op afroep voor ondernemers of voor managers en medewerkers die ondernemer willen worden.

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk digital right-skilling plan.

Wil je snel persoonlijke digital right-skilling plan op maat opstellen en snel uitvoeren, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even op dat nummer, ok? Dan spreken we direct af.

Succes!
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

15 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op