Wat is digital right-skilling?

Wat is digital right-skilling door Tony de Bree

Goede morgen,

er is de laatste tijd veel te doen over het gebrekkige niveau van relevante digitale vaardigheden en digitale kennis van de leden van de Tweede Kamer, van de Eerste kamer en van de Overheid als geheel.

Arjan Lubach noemde dat de digibetocratie. Vervolgens bieden de grote opleidingsinstituten uit het Groeien moet ecosysteem zich weer snel aan om die mensen ‘digital skills’ te leren. Het gaat daarbij wel om corporate digitale vaardigheden.

Corporate digitale vaardigheden. 

Wat ze dan eigenlijk bedoelen met dat ‘digital right-skilling’ is corporate’ digital reskilling‘: digital skills, digitale vaardigheden, die je nodig hebt om in grote logge organisaties zoals bij corporates of bij de overheid te kunnen werken, te kunnen blijven werken of te gaan werken. Leren werken met grote systemen en corporate applicaties voor en door grote organisaties. Dat noemen we ‘corporate digitale vaardigheden’.

Want daar hebben ze als bedrijf inclusief hun docenten met hun lesmateriaal verstand van en daar verdienen ze heel veel geld geld mee. Of die digital skills nu relevant zijn voor jou als persoon en zeker als zelfstdnige ondernemer of niet.

Wat is digital right-skilling?

Maar waar je je nu op moet richten om geen kostbare tijd, geld en energie te verspillen is op digital right-skilling voor jou persoonlijk. Wat dat is?

Digital right-skilling betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen in de digitale werkmarkt zo snel mogelijk de juiste digital skills, de juiste digitale vaardigheden, leert die jij nodig hebt om je slaagkans op de nieuwe digitale werkmarkt te vergroten.

Lees ook: Wat is de online kluseconomie?, Wat is een digibeet?, Wat zijn future skills?, Corporate skills zijn irrelevant als je ondernemer wilt worden, Wat is on-demand leren? & Wat is ‘a la carte’ leren?

Mijn eigen relevante digital right-skillingplan.

Wat ik al sinds 2001 als hybride ondernemer heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen zelf moet betalen is iedere maand een persoonlijk persoonlijk right-skilling plan maken, dat plan snel uitvoeren en dat plan voortdurend bijstellen op basis van de behoeften en problemen van mijn klanten en algemene eisen van de digitale werkmarkt, van de gig-economy.  In mijn geval van en voor zelfstandige ondernemers in Nederland en wereldwijd.

*** Nieuw in 2022: Gratis werkadvies op basis van je LinkedIn profiel  en/of gratis leeradvies op basis van je LinkedIn profiel ***

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk digital right-skilling plan voor zelfstandige ondernemers.

Wil je snel persoonlijke digital right-skilling plan op maat opstellen en snel uitvoeren, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even op dat nummer, ok? Dan spreken we direct af.

Succes!
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

75 Comments

Comments are closed.

error: Content is beveiligd !!