Wat is een digibeet?

Wat is een digibeet door Tony de Bree

Hallo, hoe gaat het? 

digitale vaardigheden worden steeds belangrijker, zowel binnen grote organisaties bij de Overheid in ministeries en uitvoeringsorganisaties, als in de de 2e kamer als bij grote corporates.   Als je een ‘digibeet’ bent, heb je een groot probleem.

Wat is een digibeet

Een digibeet is iemand die niet of niet in voldoende mate relevante kennis en ervaring heeft met nieuwe technologie inclusief digitale media om zijn of haar of functie goed te kunnen uitvoeren.

Lees ook: ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is relevant leven-lang leren?‘, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’, ‘Wat is ‘digital-right-skilling’  ‘Wat is a la carte leren?’ 

Het gaat er dus om dat een digibeet niet voldoende relevante kennis en ervaring heeft om zijn of haar functie goed uit te kunnen voeren. 

Het woord ‘relevant’ is hierbij cruciaal. Waarom omdat b.v. corporate skills waaronder ICT-skills irrelevant zijn als je een succesvol online of hybride ondernemer wilt worden zoals ik vanaf 2001 zelf ontdekte toen ik nog bij ABN Amro werkte.

Neem nu contact op over jouw persoonlijke digital right-skilling plan.

Zeker in deze crisistijd moet je vooral dus de voor jou relevante kennis en vaardigheden leren en met name de digitale vaardigheden die jij persoonlijk nodig hebt als zelfstandige ondernemer of als je bv online wilt gaan starten, groeien en schalen met behulp van de juiste software en hardware. Meer weten?  Bel me op 06-34387806 (whatsapp), Skype me via tony.de.bree of email me hier.

Tot snel,
Tony

p.s.
P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!