Management consulting in crisistijd

or organisatieadvies door Tony de Bree

Senior managers hebben in crisistijd behoefte aan snel en integraal management consulting inclusief praktische hulp bij het snel en integraal invoeren van deze verschillende typen voorgenomen organisatorische en bedrijfseconomische veranderingen.

Voorbeelden van voorgenomen organisatorische en bedrijfseconomische veranderingen in crisistijd zijn:

✔️ Herstructureringen
✔️ Reorganisaties
✔️ Fusies en overnames (M&A)
✔️ Afsplitsingen, carve-outs
✔️ Uitbestedingen (‘outsourcing’) van 1 of meer diensten/afdelingen
✔️ Verkoop van het hele bedrijf
✔️ Verkoop van 1 of meer bedrijfsonderdelen

Relevante Business model innovatie kennis en ervaring is daarbij nodig om dat snel en integraal te kunnen doen voor die klanten.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is een overlevingsplan? Bedrijfsfinanciering in crisistijd

Maak nu een afspraak.

Een eerste bespreking en kennismaking is altijd vrijblijvend en gratis. Verlies geen kostbare tijd en neem vandaag nog contact op om te bekijken of en hoe we je kunnen helpen met management consulting op maat om de noodzakelijke veranderingen snel uit te kunnen voeren om deze crisis te overleven.


  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

  You might like

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  error: Content is beveiligd !!