Bedrijfsfinanciering in crisistijd

Bedrijfsfinanciering in crisistijd door Tony de Bree

Bedrijfsfinanciering in crisistijd .

Dit zijn de drie vragen die je op het gebied van bedrijfsfinanciering in crisistijd moet beantwoorden als je succesvol een bedrijf wilt laten overleven, wilt starten en laten groeien zonder in financiele problemen te komen.

1) Waarmee ga ik online en offline geld verdienen (Verdienmodel)?
Succesvolle online ondernemers zorgen ervoor dat ze meerdere online inkomstenstromen genereren door met online oplossingen te komen waar een bepaalde groep klanten voor wil betalen.

2) Hoe houd ik mijn noodzakeljke kosten zo laag mogelijk (Kostenstructuur)?
Als online starter is het heel belangrijk om je opstartkosten en je operationele kosten zo laag mogelijk te houden. En onderscheidt te maken tussen noodzakelijke en niet-noodzakelijke kosten.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is een overlevingsplan? & Wat is a la carte leren?

3) Hoe ga ik mijn bedrijf (her)financieren (Financieringstrategie)?
Veel actieve ondernemers en veel starters raken in grote financiele problemen omdat ze de verkeerde financieringsstrategie kiezen, namelijk externe financiering via banken, kredietverleners en corporate of private investeerders.

Weten hoe jij het beste je bedrijf kunt (her)financieren in crisistijd? 

Als je meer wilt weten over hoe jij je bedrijf kunt laten overleven, een nieuw bedrijf kunt starten, of een succesvol bedrijf wilt laten groeien en schalen zonder in financiele problemen te komen, neem dan nu contact met me op door dit formulier in te vullen of stuur me een bericht via LinkedIn.  

p.s.

Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is fast learning, Wat is een persoonlijk ontwikkelingsplan? & A la carte leren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!