Wat is fast learning?

Wat is fast learning door Tony de Bree

Wat is fast learning?

In tijden van crisis is fast learning van levensbelang voor managers, medewerkers en ondernemers. Wat fast learning is wordt in dit blog uitgelegd. 

Wat is fast learning

Fast learning is het proces van het snel en op tijd verwerven van nieuwe relevante kennis en probleemoplossende vaardigheden met de nadruk op tijdmanagement, op just-in-time. Het is een zeer nuttige leervaardigheid in crisistijd die het mogelijk maakt om op de snelste en gemakkelijkste manier grote hoeveelheden informatie te verwerven, daarom vereist dit leerproces een juiste aanpak.

Voorbeelden van online fast learning leervomen zijn on-demand virtual events zoals virtual conferenties, virtuele masterclasses, virtuele workshop, virtuele leertrajecten en hybride leertrajecten.

Alles ‘A la carte’ en op maat op basis van o.a. dit soort innovatieve zelfstudiepakketten:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook: AI-skilling, Wat is on-demand learning? & Huur Tony als AI-spreker

download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

Meer tips over Fast Learning: Fast Learning Tips.

Contact. 

Wil je meer weten over alle online fast learning opleidingen zoals voor die rond AI-skilling, als je je wilt omscholen of bijscholen, en wil je snel beginnen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806. Dan maken we een snel een belafspraak voor gratis AI-leeradvies op maat. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!