Wat is fast learning?

Wat is fast learning door Tony de Bree

Wat is fast learning?

In tijden van crisis is fast learning van levensbelang voor managers, medewerkers en ondernemers. Wat fast learning is wordt in dit blog uitgelegd. 

Wat is fast learning

Fast learning is het proces van het snel en op tijd verwerven van nieuwe relevante kennis en probleemoplossende vaardigheden met de nadruk op tijdmanagement, op just-in-time. Het is een zeer nuttige leervaardigheid in crisistijd die het mogelijk maakt om op de snelste en gemakkelijkste manier grote hoeveelheden informatie te verwerven, daarom vereist dit leerproces een juiste aanpak.

Voorbeelden van online fast learning leervomen zijn on-demand online masterclasses, online workshops online leertrajecten ‘A la carte’ en op maat en dit soort innovatieve zelfstudielpakketten:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Lees ook: Wat is de online shakeout?, De online kluseconomie & Een persoonlijk overlevingsplan

Meer tips over Fast Learning: Fast Learning Tips.

Contact. 

Wil je meer weten over alle online fast learning opleidingen zoals voor die over ‘Bedrijfskunde in crisistijd’, als je je wilt omscholen of bijscholen, en wil je snel z.s.m. beginnen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806. Dan maken we een belafspraak. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!