Hoe organiseer je werk in een scale-up?

Hoe organiseer je werk in een scale-up door Tony de Bree

Hoe organiseer je werk in een scale-up? 

Als je een succesvolle scale-up wilt laten groeien en schalen, moet je weten hoe je werk in een scale-up organiseert en wat je uitbesteedt. Hoe je dat snel doet, leer je in dit in dit blog.

Daar heb je dan wel speciale scale-up tools en hulpmiddelen voor nodig die je helpen om snel analyses te maken en snel je scale-up business model, je scale-up verdienmodel, je huidige scale-up organisatie en je bestaande zakelijke scale-up ecosysteem te analyseren en snel integraal aan te passen waar nodig.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Daarom gebruiken steeds meer directeuren van scale-ups het Scale-up Model Canvas© uit ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’.

Het Scale-up Model Canvas© is

‘een eenvoudig hulpmiddel waarmee je snel vanuit snel betalende klanten en prospects gezien op basis van waar je zelf en je team goed in bent en een uniek scale-up bedrijfs-ecosysteem je scale-up business model je scale-up verdienmodel en je scale-up organisatie snel integraal kunt weergeven en invoeren’.  

Meer: Wat is de online shakeout?, Bedrijfskunde voor scale-ups & Organisatieadvies in crisistijd

Als je snel met een eigen vorm van fast learning wilt leren hoe je een scale-up organisatieontwerp maakt en dat organisatieontwerp integraal invoert, stuur me dan een email met je telefoonnummer en je linked-in profiel via dit formulier of stuur me een bericht via mijn linkedin-profiel.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!