Hoe organiseer je werk in een scale-up?

Hoe organiseer je werk in een scale-up door Tony de Bree

Hoe organiseer je werk in een scale-up? 

Als je een succesvolle scale-up wilt laten groeien en schalen, moet je weten hoe je werk in een scale-up organiseert en wat je uitbesteedt. Hoe je dat snel doet, leer je in dit in dit blog.

Daar heb je dan wel speciale scale-up tools en hulpmiddelen voor nodig die je helpen om snel analyses te maken en snel je scale-up business model, je scale-up verdienmodel, je huidige scale-up organisatie en je bestaande zakelijke scale-up ecosysteem te analyseren en snel integraal aan te passen waar nodig.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Daarom gebruiken steeds meer directeuren van scale-ups het Scale-up Model Canvas© uit ‘De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen’.

Het Scale-up Model Canvas© is

‘een eenvoudig hulpmiddel waarmee je snel vanuit snel betalende klanten en prospects gezien op basis van waar je zelf en je team goed in bent en een uniek scale-up bedrijfs-ecosysteem je scale-up business model je scale-up verdienmodel en je scale-up organisatie snel integraal kunt weergeven en invoeren’.  

Meer: Wat is de online shakeout?, Bedrijfskunde voor scale-ups & Organisatieadvies in crisistijd

Als je snel met een eigen vorm van fast learning wilt leren hoe je een scale-up organisatieontwerp maakt en dat organisatieontwerp integraal invoert, stuur me dan een email met je telefoonnummer en je linked-in profiel via dit formulier of stuur me een bericht via mijn linkedin-profiel.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!