Online geld verdienen met luisterboeken

Online geld verdienen met luisterboeken door Tony de Bree

Naast e-books worden luisterboeken een steeds grotere bron van inkomsten voor mij sinds het begin van de Coronacrisis. Ik heb dit kwartaal voor het eerst sinds ik ben begonnen met boeken schrijven meer inkomsten gegenereerd met e-books in het Nederlands, e-books in het Engels en luisterboeken in het Nederlands via uitgevers en mijn eigen uitgaven dan met ‘gewone’ managementboeken.

Geld verdienen met jezelf 2.0 luisterboek door Tony de Bree

Geld verdienen met jezelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€9,99

En ‘Overlevingsstrategie voor startups’:

Meer: Wat zijn digitale diensten?, Wat zijn digitale producten? & Wat zijn e-covers?

Luisterboeken produceren en verkopen in eigen beheer of via een uitgever is dus een belangrijke bron van inkomsten als actieve zelfstandig ondernemer of als je je vaste baan (op temijn) op wilt zeggen.

download-1001x687-4

Groeien zonder te groeien

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie

€12,99

Leren hoe jij online geld kunt verdienen met luisterboeken.

Wil je snel leren hoe jij online geld kunt verdienen met lusiterboeken, stuur me dan nu een e-mail of app me op 06-34387806, dan maken we snel een vrijblijvende virtuele afspraak.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

16 Comments

Comments are closed.

error: Content is beveiligd !!