Wat zijn e-covers?

Wat zijn e-covers door Tony de Bree

Wat zijn e-covers?

Elke succesvolle online ondernemer die online diensten en/of digitale producten verkoopt, heeft e-covers nodig. E-covers zijn een belangrijk onderdeel van je digital selling, je digitale marketing en visualisatie van een product of dienst, omdat het een visueel element is dat de perceptie van dat digitale product of die digitale dienst versterkt. 

Wat zijn e-covers?

‘E-covers zijn digitale weergaves van een (digitaal) product of dienst. Voorbeelden zijn e-books, boeken, luisterboeken, video’s, tutorials, checkslists, online consulting, online training & online coaching.

Boven dit blog zie je 3 voorbeelden van e-ecovers: van een e-book, van checklists en van een cursusmap van mijn nieuwste how-to e-book in het Engels ‘The New Normal Economy. Hybrid Working & Working At Home For Managers & Employees’:

download-823x978-1

The New Normal Economy

Hybrid Working & Working At Home For Managers & Employees

$ 8,99

Including free checklists & more eBooks

Meer: Online geld verdienen met luisterboeken

Je kunt e-covers ook heel goed gebruiken voor je social media marketing campagnes waaronder op LinkedIn.

Wil jij e-covers gebruiken in jouw online business?

Hulp nodig met jouw digital marketing en digital business? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier voor onze customer-only e-cover services

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Facebook, Twitter (@tonydebree en @ideetotstartup, speciaal voor ‘Kan het vliegen?’), Instagram  (‘kanhetvliegen’) Pinterest and Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons & gratis e-books. en we zijn net ook op YouTube gestart hier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!