4 manieren om ivorentoren gedrag te herkennen op LinkedIn

4 manieren om ivorentoren gedrag te herkennen op LinkedIn door Tony de Bree -kl

4 manieren om ivorentoren gedrag te herkennen op LinkedIn.

Goedemorgen,

om zinvol en relevant te kunnen netwerken op Linkedin in lijn met je digitale business strategie en je digitale marketing strategie, is het belangrijk om de juiste mensen uit je doelgroep zo snel mogelijk te spotten en als dat nodig is te vermijden.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

In mijn geval mensen die ivorentoren gedrag vertonen.

Ivorentoren gedrag is een term die wordt gebruikt om mensen te beschrijven die zich afzonderen van de dagelijkse realiteit en zich niet bezighouden met de praktische of alledaagse aspecten van het leven.

Deze mensen worden vaak geassocieerd met sommige academische of intellectuele kringen of mensen die in (te grote) bureaucratische organisaties werken. Ze worden gezien als afstandelijk, onrealistisch en theoretisch.

Meer: The Online Shakeout

Je kunt ivorentoren gedrag op verschillende manieren waarnemen op LinkedIn:

  • Focus op abstracte theorieën: Ivorentoren-denkers zijn vaak erg gefocust op abstracte theorieën en concepten, en kunnen moeite hebben om deze ideeën toe te passen op de echte wereld.
  • Gebrek aan praktische ervaring: Deze mensen hebben mogelijk weinig tot geen praktische ervaring in de echte wereld, waardoor ze moeite hebben om de complexiteit van alledaagse problemen te begrijpen.
  • Negeren van maatschappelijke problemen: Ivorentoren-denkers negeren soms maatschappelijke problemen of bagatelliseren deze, omdat ze deze niet relevant vinden voor hun eigen werk of interesses.
  • Arrogant of neerbuigend: Ze kunnen arrogant of neerbuigend overkomen naar mensen waarvan ze denken dat die niet tot hun intellectuele kring behoren.

Leren hoe jij snel management e-books kunt schrijven en online kunt verkopen? 

Meer weten over hoe jij als online ondernemer management e-books kunt leren schrijven en publiceren? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak via dit formulier of op www.thevirtualbusinessschool.com in het Engels of in het Nederlands voor je hele team! Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Volg me op Instagram en op X in het Nederlands @dagboekbankier, en in het Engels: @tonydebree & @fintechtrends.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!