Boek Tony de Bree als Online AI-Trendwatcher & AI-spreker bij @Speakersacademy

Boek Tony de Bree als Online AI-Trendwatcher & AI-spreker bij @Speakersacademy door Tony de Bree v2

Boek Tony de Bree als Online Trendwatcher & AI-spreker bij @Speakersacademy.

Goedemorgen,

De redactie van @Speakersacademy heeft mijn profiel, mijn inzetbaarheid en de categorieen aangepast als online trendwatcher en AI-entrepreneur inclusief nieuwe categorieen, topics en inzetbaarheid offline en onine. Super blij mee.

Categorieën

Artificial Intelligence, Business en Management, Economie en Financiën, Entrepreneurship, Leiderschap & strategie, Ondernemerschap, Onderwijs, Technologie en Innovatie, Trendwatchers en Trends

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Topics

Arbeidsmarkt, Artificial Intelligence, Banking, Crisis Management en Communicatie, Duurzame inzetbaarheid, Fintech, Innovatie, Management, MKB, Nieuwe Werken, Ondernemerschap, Sprekers over Verandermanagement, Trends.

Meer: 12 nieuwe onderwerpen @speakersacademy, 3 extra workshops @speakersacademy & AI in de boardroom sessies

download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

Inzetbaarheid:

Boardroom spreker, Dagvoorzitter, Keynote spreker, Online Talkshow, Optreden, Podcast, Presentator, Virtual Keynotes & Workshop / Masterclass & Workshops.

Vraag nu een offerte aan

Neem contact op.

Bij @speakersacademy staat slechts een beperkt aantal voorbeelden, maar in principe is het altijd maatwerk. Heb je andere vragen of behoeften, stuur me dan hier een email, bel me op 063487806 of nog beter, stuur me eerst een WhatsApp-bericht, oké? Dan maken we meteen een afspraak. Dan bespreken we direct of ik je kan helpen of niet.

Met vriendelijke groet, Tony de Bree

p.s. Let’s contect op LinkedIn  en volg me op Instagram en op X in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!