Welke opleiding bedrijfskunde moet ik kiezen?

Welke opleiding bedrijfskunde moet ik kiezen door Tony de Bree
download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

Welke opleiding bedrijfskunde moet ik kiezen

Er zijn veel verschillende bedrijfskunde opleidingen. De vraag is welke opleiding bedrijfskunde moet ik kiezen?

Dit artikel geeft je daar antwoord op. 

Introductie.

Ik heb er zelf een aantal verschillende traditionele corporate bedrijfskunde opleidingen succesvol afgerond waaronder – 

– Bedrijfskunde voor Automatiseerders

– Internationale Bedrijfskunde.

– Een European Executive MBA

En ik ben in 2001 gepromoveerd in de bedrijfskunde en kennis management bij de bedrijfskunde-faculteit in Groningen op ‘Transformation of Financial Services companies. How to map and measure customer value creation with relationship capital’ (zie de mockup boven dit blog).  

Een van de karakteristieken van al die bedrijfskunde-opleidingen is en was dat er traditioneel gezien van uit wordt gegaan dat je 1) bij een grote organisatie werkt of wilt gaan werken; een groeistrategie kunt en moet nastreven, 3) dat je organisatie in omvang moet groeien en 4) dat je alle tijd hebt.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is de online gig economy? & Wat is een online platform

In crisistijd zoals nu is geen van vieren het geval. Dan moet de organisatie snel en aligned veranderd worden om te overleven. 

Dan moet je a) als corporate zo snel mogelijk de juiste overlevingsstrategie bepalen en integraal invoeren in je organisatie: 

Als je bij corporates of andere grote organisatie werkt of wil gaan werken kun je bv dit nieuwe doe-het-zelf pakket gebruiken binnen je eigen grote organisatie of bij klanten:

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

Zie verder: Wat is corporate bedrijfskunde?

b) Als je als startup, als scale-up & als mkb-bedrijf wilt overleven en snel integraal veranderen wilt veranderene, heb je andere methoden en modellen nodig. 

Wat is startup bedrijfskunde?

Wat is scale-up bedrijfskunde?

Wat is mkb-bedrijfskunde?

Meer blogs met tips & tricks en over virtuele opleidingen en digitale producten over Bedrijfskunde in crisistijd: Innovatie in de bedrijfskunde

Sinds de democratisering van AI begon in 2022, is het belangrijk om de juiste opleidingen te keizen in lijn met waarje ilt gaan werken of moet ganawerken omdat je je vaste baan verliest of omdat je voor jezelf wilt beginnen. Gebruik dan dit nieuwe ‘how-to’ eBook als je succesvol wilt zijn in de Ai-powered economy, gedomineerd door AI-gedreven bedrijven met de virtuele organisatie als structuur en met een AI-gedreven bedrijfsmodel:

Right-skilling-for-the-AI-powered-economy-How-To-Survive-The-Great-AI-Layoff-In-The-Future-Of-work-Tony-de-Bree-kl2

Right-Skilling For The AI-Powered Economy

How To Survive The Great AI-Layoff In The New Age of Work

$8.99

Virtuele leerprogramma’s Bedrijfskunde.

Wil je meer weten over onze nieuwe virtuele leerprogramma’s Bedrijfskunde en het ontwerpen en invoeren van AI-gedreven bedrijfsmodellen voor corporates, voor startups, voor scale-ups en voor het MKB als (aankomende) Bedrijfskundige, management consultant of zelfstandige ondernemer, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!