Wat is de online gig economy?

Wat is de online gig economy door Tony de Bree

Wat is de online gig economy?

Sinds het begin van de Corona-pandemie wereldwijd is de digitale economie steeds belangrijker geworden en vooral de online gig economy? Wat is de online gig economy eigenlijk?

De online gig economy is een online economie waarin mensen elkaar inhuren voor online en offline klussen. De de online gig economy is geexplodeerd vanaf ongeveer het jaar 2000 door de opkomst van het Internet en vooral door sites als Fiverr dat in 2010 werd opgericht. 

Ik heb persoonlijk vanaf 2010 tot op de dag van vandaag veel kosten bespaard door digitale producten en diensten via Fiverr af te nemen. Voorbeelden zijn logo’s en het afgelopen jaar veel WordPress-problem solving en bug-fixing. 

Lees ook: Wat is de on-demand economie?, Wat zijn digitale diensten?, Wat zijn digitale producten? ‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Part-time en fulltime ondernemer in de online gig economy.  

Ik ben zelf sinds 2001 als hybride ondernemer actief met een aantal side gigs (zie Wat is een side gig?)  en vanaf 2011 fulltime online & offline ondernemer. Ik gebruik Fiverr al sinds 2010. Vanaf het begin van de Corona-epidemie is de nadruk in mijn overlevingsstrategie nog meer op online en digitaal komen te liggen met mijn virtuele organisatie, ‘mijn virtuele eenmanszaak’ en als digital nomad. Daarbij spelen online gigs, ‘online klussen’, zowel in mijn online verdienmodel als bij mijn kostenstructuur een zeer belangrijke rol. 

Als je het niet uitgeeft, hoef je het ook niet te verdienen toch?

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol online geld kunt verdienen in de online gig economy.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol online geld kunt verdienen en geld kunt besparen in de online gig economy naast je bestaande baan of fulll -time ? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

27 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!