Wat is WordPress?

Wat is wordpress door Tony de Bree

Wat is wordpress?

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn steeds meer ondernemers, waaronder veel zzp’ers zoals ikzelf, gestart met online ondernemen. En verreweg de meest mensen gebruiken daar WordPress voor. 

Wat is WordPress?

WordPress is een programma waarmee je een website, blog of webshop kunt bouwen en onderhouden. WordPress zelf is gratis, enorm populair en redelijk makkelijk om te leren.

Je kunt een site beginnen door er een aan te maken op wordpress.org of je kunt er zelf een maken met je eigen domeinnaam. 

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is de online kluseconomie? & Gratis tips voor online starters

Nou ben ik geen WordPress-expert op alle gebieden, maar al mijn sites in het Engels en in het Nederlands draaien op WordPress, dus ik kan je als startende ondernemer, al dan niet in deeltijd, wel praktische tips geven op een aantal gebieden: 

– WordPress Digital Marketing trends . 

– WordPress Digital Marketing tips. 

– Plugins. 

– Templates.

Tips & tricks 

en: 

Het beveiligen van je WordPress site en je producten en diensten.

Het beveiligen van je WordPress-sites is vooral sinds het begin van de Corona-pandemie steeds belangrijker geworden. Ik zal je op basis van wat experts zien en wat ik zelf dagelijks ervaar, speciaal op dat terrein van cybersecurity en WordPress aparte tips geven onder de titel Hoe maak ik mijn WordPress site veiliger? 

Meer te weten komen over hoe je WordPress kunt gebruiken om geld te verdienen en geld te besparen in de online kluseconomie? Bookmark dan WordPress voor zzp’ers

WordPress leren gebruiken in de online kluseconomie? 

In al onze ‘A la carte’ & on-demand leertrajecten waaronder Van corporate job tot ondernemer’, komt het leren gebruiken van WordPress op je eigen domein om online geld te verdienen en online geld te besparen al dan niet in deeltijd aan bod. 

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands:  @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!