[MUST READ]: ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’

Kan het vliegen Van idee tot succesvolle startup door Tony de Bree

[MUST READ]: ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’.

Luisterboeken zijn enorm populair tijdens het fitnessen, tijdens wandelen en tijdens lange ritten in je auto b.v. Daarom ben ik trots dat je de bestseller ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ nu ook waar dan ook kunnen beluisteren. Voor de lol of om mobiel te leren

Korte samenvatting. 

Je hebt een waanzinnig idee voor het ontwikkelen van een onderscheidend product of dienst. Een idee dat zo mooi is dat je er ‘s nachts van wakker ligt en eigenlijk niet kunt wachten om het te realiseren. Maar hoe zorg je dat je businessidee van de grond komt en daadwerkelijk gaat vliegen?

Ik heb door mijn ervaring vanaf 1997 bij ABN Amro in corporate venturing, als jurylid van o.a. de Dutch Fintech Awards en voormalig bankier die startups en scale-ups hielp om succesvol te worden of om te overleven, welke factoren van cruciaal belang zijn voor het succesvol lanceren van een businessidee en van een succesvolle startup. In dit luisterboek komen de volgende onderwerpen verkort aan de orde:

– Hoe word je een innovatieve startup? Hoe creëer je waarde op een innovatieve manier met een innovatief businessmodel?
– Heb je het in je om de oprichter van een succesvolle startup te zijn? Wil je er écht voor gaan en er de nodige tijd in steken?
– Een bedrijf opstarten doe je niet alleen, cruciaal is het verzamelen van de juiste mensen om je heen. Hoe doe je dat en wie heb je nodig?
– Hoe kies je het juiste businessidee en hoe onderscheid je jouw idee van anderen?
– Hoe presenteer je je businessidee en aan wie?
– Hoe krijg je de financiering van je businessidee rond?
– Wat kun je leren van succesvolle startups?

Het ‘how-to-book’ bevat veel praktische tips van succesvolle oprichters van startups, startup investeerders en van duurzame startups als Beebox, Fintech scale-ups als Spotcap en Tony’s Chocolonely en….. je krijgt er gratis 12 Engelstalige e-books bij.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @ikstartonline, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!