Wat is de digitale economie?

Wat is de digitale economie door Tony de Bree

Wat is de digitale economie?

Sinds het begin van de Corona-pandemie wereldwijd is de digitale economie steeds belangrijker geworden.

Wat is de digitale economie eigenlijk?

Digitale economie verwijst naar een economie die is gebaseerd op digitale computertechnologieën waarin mensen en systemen online met elkaar in contact komen en informatie, kennis, data en digitale producten en digitale diensten uitwisselen. De digitale economie wordt ook wel de interneteconomie, de nieuwe economie of de webeconomie genoemd.

Sinds het begin van Corona, hebben veel organisaties als belangrijk onderdeel van de digital economie hyrbide werken en thuiswerken snel in moeten voeren. Dat kan nu structureel inclusief remote management en het beoordelen van medewerkers op afstand met dit nieuwe doe-het-zelf pakket:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Daarnaast speelt in de digitale economie anno nu de online platform economie een belangrijke rol: 

paperbackstack-1

Digital Strategy MappingDigital Leadership In The Online Platform Economy

$8,99

Inclusief een multiple-choice test, gratis canvassen en een gratis ebook.

Lees ook: Online AI-trends, Wat is de online shakeout?, Wat is de online kluseconomie?, Wat zijn digitale producten?, Wat zijn digitale diensten?’ 

Sinds het begin van Corona-pandemie en de online shakeout, is het nog steeds mogelijk om online te starten en/of online te groeien en te schalen vanuit huis zonder dat je veel geld hoeft te hebben en veel extern vermogen aan hoeft te trekken. En dat komt o.a. door de online shakeout die er online aan de gang is. 

En dat geldt ook sinds de start van de democratisering van AI online in 2022 en de snel groeiende AI-gedreven economie online en offline.

download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

*** Nieuw in 2023: Gratis werkadvies op basis van je LinkedIn profiel  en/of gratis leeradvies op basis van je LinkedIn profiel ***

Maak vandaag een afspraak over succesvol starten en groeien en schalen in de digitale economie.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen in de digitale economie met het beste persoonlik right-skillingplan inclusief AI-skilling. Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

162 Comments

Comments are closed.

error: Content is beveiligd !!