Wat is de digitale economie?

Wat is de digitale economie door Tony de Bree

Wat is de digitale economie?

Sinds het begin van de Corona-pandemie wereldwijd heeft de digitale economie steeds belangrijker geworden. Wat is de digitale economie eigenlijk?

Digitale economie verwijst naar een economie die is gebaseerd op digitale computertechnologieën waarin mensen en systemen online met elkaar in contact komen en informatie, kennis, data en digitale producten en digitale diensten uitwisselen. De digitale economie wordt ook wel de interneteconomie, de nieuwe economie of de webeconomie genoemd.

Meer: ‘Wat zijn digitale producten?, ‘Wat zijn digitale diensten?’, ‘Wat is een virtuele organisatie?’‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Ondanks de Corona-pandemie is het heel goed mogelijk om online te starten en/of online te groeien en te schalen met zonder dat je veel geld hoeft te hebben en veel extern vermogen aan hoeft te trekken. We noemen dat ‘Groeien zonder te groeien’. 

Maak vandaag een afspraak over succesvol ondernemen in de digitale economie.

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen in de digitale economie? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op