Wat is het Startup Model Canvas©?

Wat is het startup model canvas - introductie door Tony de Bree

Wat is het Startup  Model Canvas©?

Goedemorgen, snelheid is een van de belangrijkste criteria om als oprichter van een startup je idee te kunnen vertalen in een succesvoll startup en ervoor te  zorgen dat startups de Corona-pandemie en de recessie overleven.

Daar heb je dus praktische startup methoden en hulpmiddelen voor nodig die je helpen om snel analyses te maken en snel je startup business model, je startup verdienmodel, je startup-up organisatie en je zakelijke startup bedrijfs-ecosysteem (opnieuw) in te richten: ‘van idee tot succesvolle startup’.

download-1001x687-1

Kan het vliegen? (luisterboek)

Van idee tot succesvolle startup

€12,99

Daarom gebruiken steeds meer oprichters van startups en opleidingsinstituten het Startup Model Canvas© dat b.v. ook in uit Overlevingsstrategie voor startups wordt gebruikt om een overlevingsstrategie en een overlevingsplan voor startups te ontwikkelen en in te voeren.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is de online gig economy? & Wat is fast learning?

Het Startup Model Canvas© is

‘een eenvoudig hulpmiddel waarmee je snel vanuit snel betalende klanten en prospects gezien op basis van waar je zelf en je team goed in bent en een uniek startup bedrijfsecosysteem, je startup business model, je startup verdienmodel en je eigen startup organisatie integraal op 1 A4tje kunt beschrijven’  

Het Startup Model Canvas© helpt je dus om 1) een ‘lean & mean’ startup organisatie integraal en aligned op te zetten en/of 2) je bestaande startup organisatie snel aan te passen aan een crisis als onderdeel van snel en tijdig overlevingsplanning voor startups.

Je doel is om het verschil te maken voor een bepaalde groep klanten waarbij klanten in digital blue oceans het meest voor de hand liggen.

Maak nu een afspraak.

Meer weten over hoe wat jij als oprichter van een startup of als startup consultant, startup trainer of startup business coach klanten kunt helpen met het Startup Model Canvas© als ze een startup willen oprichten of als ze de crisis willen overleven om daarna te kunnen groeien en schalen met behulp van ICT? Maak dan nu een afspraak met me via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

32 Comments

Comments are closed.

error: Content is beveiligd !!