Wat is scale-up bedrijfskunde?

Wat is scale-up bedrijfskunde door Tony de Bree

Wat is scale-up bedrijfskunde?

Ik heb een aantal traditionele ‘corporate’ bedrijfskunde-opleidingen succesvol mogen afsluiten (zie hier). Het waren allemaal prima Action-learning opleidingen en ik heb er veel aan gehad in de traditionele oude-normaal ‘groeien moet’ wereld van de grote corporates en de Overheid. 

Maar ik merkte al snel bij het adviseren, trainen en coachen van oprichters van scale-ups waaronder veel MKB-bedrijven en consultants, trainers en coaches van scale-ups vanaf 1997, dat zij hele andere behoeften en problemen hadden en hebben. Zeker in tijden van crisis zoals sinds de begin van de ‘Corona-pandemie’. 

Hoe kan ik mijn scale-up integraal veranderen?

Centraal bij scale-ups staat hoe je klein, hoe je ‘Lean’ & ‘Mean blijft met behulp van ICT en toch kunt groeien en schalen online & offline, met een virtuele organisatie.  De uitdaging van CEO’s van scale-ups en gespecialiseerde consultants, trainers & coaches die scale-ups en MKB-bedrijven willen helpen, is dus niet ‘afvallen’ omdat ze ‘te zwaar zijn’, maar ze willen voorkomen dat ze aan ‘organisatie-obesitas’ gaan lijden! 

Lees ook: ‘Wat is het Scale-up Model Canvas?’, ‘Video marketing voor startups’, ‘Wat is digital right-skilling?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’  & ‘Wat is ‘A la carte’ leren?’ 

Wat is scale-up bedrijfskunde?

Scale-up bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezig houdt het organiseren van een scale-up en het integraal aanpassen van de organisatie van scale-ups waaronder veel MKB-bedrijven in crisistijd bijvoorbeeld en hoe ondernemingsdoelstellingen kunnen worden geformuleerd en online en offline kunnen worden gerealiseerd samen met je unieke zakelijke scale-up ecosysteem.

Meer blogs met tips & tricks en over virtuele opleidingen en digitale producten over Bedrijfskunde in crisistijd: Innovatie in de bedrijfskunde

De nierue virtuele leertrajecten scale-up bedrijfskunde.

Wil je meer weten over  de nieuwe ‘on demand’ virtuele leertrajecten ‘scale-up bedrijfskunde’ en ‘scale-up verandermanagement’, email dan via dit formulier uw mobiele nummer en de link naar uw linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!