[NIEUW]: Bedrijfskunde opleidingen in crisistijd

Bedrijfskunde in crisistijd door Tony de Bree

[NIEUW]: Bedrijfskunde opleidingen in crisistijd

Bedrijfskunde inclusief bedrijfseconomie zijn nog steeds populaire studies. Ik heb er zelf ook een aantal mogen volgen waaronder Bedrijfskunde voor Automatiseerders en Internationale Bedrijfskunde en ben er ook in 2001 op gepromoveerd bij de bedrijfskunde-faculteit in Groningen op ‘Transformation of Financial Services companies. How to map and measure customer value creation with relationship capital’.  

Een van de karakteristieken van al die opleidingen is en was dat er traditioneel gezien van uit wordt gegaan dat je 1) een groeistrategie kunt en moet nastreven, 3) dat je organisatie in omvang moet groeien en 3 dat je alle tijd hebt. In crisistijd zoals nu is geen van drien het geval.

Dan moet je als corporate, als startup, als scale-up, als mkb-bedrijf en als individu overleven en snel integraal veranderen. Dan heb je dus andere methoden en modellen nodig: Bedrijfskunde in crisistijd.  

Wat is Bedrijfskunde in crisistijd?

Bedrijfskunde in crisistijd is het vakgebied dat zich bezig houdt met het just-in-time opzetten en/of integraal veranderen van een organisatie en hoe juiste business strategie en de ondernemingsdoelstellingen zo snel mogelijk kunnen worden geformuleerd en worden bereikt.

Lees ook: Wat is de online shakeout?Wat is startup bedrijfskunde? & Wat is scale-up bedrijfskunde? 

Daarom kun je nu de volgende korte ‘A la carte’ Bedrijfskunde in crisistijd’ opleidingen volgen:

Bedrijfskunde voor corporates

Bedrijfskunde voor startups

Bedrijfskunde voor scale-ups

Bedrijfskunde voor het MKB.

Deze korte leerprogramma’s zijn ook zeer geschikt als omscholing en/of bijscholing voor bedrijfskundigen die nieuwe inkomstenstromen willen gaan aanboren door zich te richten op het helpen overleven van bedrijven. 

Virtuele leerprogramma’s ‘Bedrijfskunde in crisistijd’.

Wil je meer weten over onze nieuwe ‘A la carte’ leerprogramma’s ‘Bedrijfskunde in crisistijd’ voor corporates, voor startups, voor scale-ups en voor het MKB als (aankomende) Bedrijfskundige, management consultant of zelfstandige ondernemer, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!