Wat is startup bedrijfskunde?

Wat is startup bedrijfskunde door Tony de Bree

Goedemorgen.

Bedrijfskunde is, zoals bekend, het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie, het transformeren en veranderen van de organisatie van bedrijven en overheidsinstellingen en hoe ondernemingsdoelstellingen moeten worden geformuleerd en gerealiseerd. Traditioneel gezien leer je hoe je organisaties moet organiseren en te grote organisaties moet reorganiseren of ‘Lean’ of ‘Agile’ maken. 

Startups zijn echter al Agile en Lean als ze beginnen en als ze slim groeien en schalen met ICT met de virtuele organisatie. Daar heb je dus andere methoden en technieken voor nodig. Het is dus een ander domein, een specialisatie binnen de bedrijfskunde: startup bedrijfskunde. 

Wat is startup bedrijfskunde?

Startup bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezig houdt het organiseren van een startup en het integraal aanpassen van de organisatie van startups in crisistijd bijvoorbeeld en hoe ondernemingsdoelstellingen kunnen worden geformuleerd en online en offline kunnen worden gerealiseerd samen met je unieke startup netwerk, je je unieke startup ecosysteem.

Meer weten over startup bedrijfskunde? 

Wil je meer weten over startup bedrijfskunde en wat jij daar mee kunt doen, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op