Wat is scale-up change management?

Wat is scale-up change management?

sinds het begin van de Corona-pandemie is verandermanagement en vooral digital transformation en crisismanagement heel populair. Veel vooral grote organisaties moet digitaliseren en snel ‘Lean’ en ‘mean worden. Maar startups en ook veel scale-ups zijn al ‘lean’ en agile’. 

Directeuren en andere managementteamleden van scale-ups moeten dus snel hun scale-up business model, hun scale-up verdienmodel en hun hele scale-up organisatie integraal aanpassen om te overleven en slim online & offline te kunnen groeien en schalen. Daar heb je dus specifieke ‘scale-up change management’ hulpmiddelen en tools voor nodig. 

Lees ook: ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is het Scale-up Model Canvas©?’, ‘Wat is persoonlijk right-skilling?’, ‘Wat is ‘A la carte’ leren?’‘Wat is blended learning?’

Wat is scale-up change management?

Scale-up change management is een integrale benadering om individuen, teams en scale-up organisaties voor te bereiden, te ondersteunen en te helpen bij het doorvoeren van integrale scale-up organisatieveranderingen waaronder tijdens een crisis zoals de Corona-pandemie.

Maak vandaag een afspraak over onze nieuwe ‘A la carte’ scale-up change management opleiding.

Wil je meer weten over nieuwe ‘A la carte’ scale-up change management opleiding voor jou persoonlijk met behulp van ‘De scale-up blueprint’ en andere innovatieve hulpmidelen in Q4 2021, stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

error: Content is protected !!