Digital products

Digital products door Tony de Bree

Digital products

Sinds 2001 heb ik als hybride ondernemer met thuiswerken online geld verdiend en geld bespaard met digital products. Sinds het begin van de Covid-19-crisis heb ik, net als veel actieve zelfstandige ondernemers en veel online starters, mijn bedrijfsmodel en vooral mijn inkomstenmodel snel moeten veranderen naar online en digitaal.

Naar een nieuw online business model en vooral een nieuw online verdienmodel met nieuwe online inkomstenstromen. Daarbij spelen on-demand oplossingen, on-demand diensten, en het maken en verkopen van verschillende soorten digital products een doorslaggevende rol.

Lees ook: ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat zijn is een e-cover?’, ‘Wat is een mockup?’, ‘Wat is een pitch-video?’, ‘Wat is een online video cursus?’ & ‘Wat zijn online video tutorials?’ 

Hieronder zie je een aantal verschillende typen ‘digital products’ op deze site op dit moment (31-08-2021):

Maak vandaag nog een afspraak.    

Als je meer wilt weten over hoe jij vanuit huis geld kunt verdienen en geld kunt besparen met digital products als e-books, luisterboeken, online video’s of software, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!