Wat zijn digital products?

Wat zijn digital products door Tony de Bree

Wat zijn digital products?

Sinds 2001 heb ik als hybride ondernemer met thuiswerken online geld verdient en geld bespaard met digital products. Sinds het begin van de Covid-19-crisis heb ik, net als veel actieve zelfstandige ondernemers en veel online starters, mijn bedrijfsmodel en vooral mijn inkomstenmodel snel moeten veranderen naar online.

Naar een nieuw online business model en vooral een nieuw online verdienmodel met nieuwe online inkomstenstromen. Daarbij spelen on-demand diensten en het maken en verkopen van digital products een doorslaggevende rol.

Wat zijn digital products?

Digital products, ook wel digitale goederen of e-goederen genoemd, zijn immateriele goederen die in digitale vorm bestaan. Voorbeelden zijn e-books, software, downloadbare muziek, audioboeken (MP3’s b.v.), online video’s (MP4’s), online cursussen, afbeeldingen, online video tutorials, logo’s, planners, checklists en werkboeken.

Lees ook: ‘Wat is de digitale economie?’,  ‘Ebooks schrijven en verkopen’,  ”Wat is persoonlijk right-skilling?’  & ‘Wat is on-demand leren?’

Maak vandaag nog een afspraak.    

Als je meer wilt weten over hoe jij vanuit huis geld kunt verdienen en geld kunt besparen met digital products als e-books, luisterboeken, video’s of software, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

8 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is beveiligd !!
Send Us A Message