Ebooks schrijven en verkopen

Ebooks schrijven en verkopen door Tony de Bree

Ebooks schrijven en verkopen

Een van de beste manieren om online geld te verdienen met je eigen relevante kennis en ervaring is het schrijven en verkopen van digitale producten waaronder ebooks. Dit is mijn eerste blog met praktische tips overebooks schrijven en verkopen

Schrijven en verkopen van ebooks als hybride ondernemer vanaf 2001.

Ik ben altijd een seriele schrijver en lezer in het Nederlands en in het Engels geweest. Bij mijn studie moest ik veel snel in het Engels lezen en bij de Amro Bank moest ik vaak en veel in het Engels lezen en schrijven. Toen ik rond 2000 met hybride ondernemen begon, schreef ik snel Engelstalige columns over ‘Internet marketing’, ‘Making money from home’, ‘Online freelancing secrets’ en ‘Working from home for newbies’ en publiceerde die online zonder eigen website. 

Meer:  Wat zijn digitale producten? , ‘Wat zijn digitale diensten?’, ‘Wat is een self-help boek?’‘Wat is een luisterboek?’  & Boeken schrijven voor beginners

Dat is dus ook mijn eerste tip:

Tip 1: begin eerst met columns en/of blogs te schrijven en kijk hoe dat gaat. 

Vervolgens bundelde ik die columns tot gratis en betaalde ebooks in het Engels over zogenaamde ‘billion dollar niches’ online en offline (wat dat is, leg ik je later uit). 

Dat is mijn tweede tip.

Tip 2: bundel je columns of blogs tot een gratis en/of betaald ebook. 

Zo dat was het eerste blog uit de nieuwe serie blogs over Online geld verdienen met ebooks’. 

Lees ook: ChatGPT voor auteurs en AI-ondersteund schrijven.

Leren hoe jij snel ebooks kunt schrijven en kunt verkopen? 

Meer weten over hoe jij als online ondernemer ebooks kunt leren schrijven en publiceren? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak via dit formulier of via de andere contactmogelijkheden via de knop rechtsonder op deze site. 

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands @ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

Bericht bekijken

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!