[NIEUW]: Innovatie in bedrijfskunde blogs, virtuele leerprogramma’s & digitale producten

[NIEUW] Innovatie in bedrijfskunde blogs, virtuele leerprogramma's & digitale producten door Tony de Bree

[NIEUW]: Innovatie in bedrijfskunde blogs, virtuele leerprogramma’s & digitale producten.

Als Bedrijfskundige heb je in deze crisistijd een goede kans om de online shakeout te overleven en succesvol te worden in de kluseconomie door het verschil te maken voor je klanten. Of dat nu corporates, startups, scale-ups of andere mkb-bedrijven zijn.

Maar dan moet je geen kostbare tijd, energie en geld verspillen aan niet-relevante bedrijfskunde boeken en niet-relevante bedrijfskunde zombie-opleidingen

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat is de online shakeout? & Wat is outplacement 20?

Als je geen blogs, tips of ander nieuws over nieuwe digitale diensten waaronder virtuele masterclasses, virtuele workshops,  ‘A la carte’ virtuele leerprogramma’s en nieuwe on-demand digitale producten over corporate bedrijfskunde in crisistijd, startup bedrijfskunde, scale-up bedrijfskunde en MKB-bedrijfskunde in crisistijd zoals korte e-books, checklists, planners en business templates wilt missen, bookmark dan Innovatie in bedrijfskunde blogs, digitale diensten & digitale producten

Bedrijfskunde in de online gig economy. 

Wil je snel en op tijd leren hoe je als Bedrijfskundige naast je vaste baan en/of als zzp’er, online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis met Bedrijfskunde in de online gig economy geld kunt verdienen? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

11 Comments

Comments are closed.

error: Content is beveiligd !!