[NIEUWS]: 3 extra workshops door Online Trendwatcher, AI-Spreker & AI-Entrepreneur Tony de Bree bij @Speakersacademy

3 extra workshops door Online Trendwatcher, AI-Spreker & AI-Entrepreneur Tony de Bree bij @Speakersacademy - 1

[NIEUWS]: 3 extra workshops door Online Trendwatcher, AI-Spreker & AI-Entrepreneur Tony de Bree bij @Speakersacademy

In samenwerking met @speakersacademy kunt u bij alle events met Tony de Bree als Online Trendwatcher, AI-spreker & AI-Entrepreneur zijn drie workshops optioneel bij boeken. Hier zijn ze:

1. AI-Transformatie met het AI-model Canvas.

In de 1e workshop krijgen deelnemers de opdracht om met behulp van het AI-Model Canvas© en andere innovatieve AI-transformatie hulpmiddelen een geïntegreerd AI-ondersteund digitaal transformatieplan op te stellen.  Waarbij ‘de 7 hefbomen van verandering’ in het organisatieontwerp synchroon met elkaar worden gebruikt: mensen & vaardigheden, cultuur, kerndoelen en kernwaarden, structuur, strategie, processen & systemen. Inclusief dus de verandering van de cultuur door de juiste hefbomen te gebruiken.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

2. Een Persoonlijke right-skilling plan voor AI.

De 2e workshop gaat over het opstellen van een persoonlijk right-skilling plan voor AI. In het licht van loopbaanplanning voor zowel bestaand personeel als nieuw aan te trekken talenten en als plan-b bij mogelijk ontslag. Op basis van wat we nu al weten over welke functies, banen en rollen door ChatGPT verdwijnen als onderdeel van ‘de Grote AI Ontslaggolf’ en als mensen bv al dan niet gedwongen een succesvol AI-entrepreneur/online ondernemer in deeltijd of fulltime willen worden met een gezondere balans tussen werken en leven.  

Lees ook: Generatieve AI, 12 nieuwe onderwerpen door Tony @speakersacademy & AI in de boardroom sessies

download-701x377-1

Persoonlijke Ontwikkeling In Crisistijd

Zo maak je snel een relevant ontwikkelplan

$8.99

3. Je leven drastisch omgooien.

De 3e workshop heeft als doel om deelnemers te helpen hun persoonlijke en professionele leven drastisch om te gooien: ‘pivoting your life’ in het Engels. Veel mensen dromen van een ander leven omdat ze bv. in een ongezonde werkomgeving werken, omdat ze hun vaste baan dreigen te verliezen door AI of omdat ze voor zichzelf willen beginnen. In deze workshop worden praktische handvaten aangereikt in combinatie met een stappenplan om je leven proactief om te gooien zoals Tony zelf een aantal keren gedaan heeft en waarmee hij klanten helpt. I.p.v. reactief zoals veel mensen doen als het vaak al (bijna) te laat is. Daarbij staan praktische voorbeelden centraal in combinatie met checklists en een werkboek.

Vraag nu een offerte aan

Neem contact op.

Hierboven staan slechts voorbeelden van mogelijke workshops voor uw externe, in-company of virtuele event. Workshops en masterclasses op maat over veel andere onderwerpen zijn ook mogelijk. Heeft u een vraag?, Stuur me dan via dit formulier een email, bel me op 063487806 of nog beter, stuur me eerst een WhatsApp-bericht, oké? Dan maken we meteen een afspraak voor een online of offline kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet, Tony de Bree

p.s. Let’s contect op LinkedIn  en volg me op Instagram en op X in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!