Wat is hybride werken?

Wat is hybride werken door Tony de Bree

Wat is hybride werken?

Traditionele grote organisaties, waaronder veel overheidsinstellingen en corporates, hebben sinds Corona hybride werken ontdekt.

Wat is hybride werken?

Hybride werken houdt in dat ondernemers, managers en medewerkers gedeeltelijk op kantoor, deels thuis en deels onderweg als digital nomad werken. Eigenlijk kunnen ze dus overal werken. 

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Hybride werken en vooral werken op afstand kun je dus overal doen, waaronder in het park zoals de vrouw hierboven.

Lees ook: ‘7 digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2022’, ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is een virtuele organisatie?’, ‘Wat is digital right-skilling?’, ‘Wat zijn digitale producten?’, ‘Wat zijn digitale diensten?’

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn veel landen in Europa en wereldwijd in lockdown gegaan en zijn veel landen gedeeltelijk of helemaal op slot gegaan waardoor hybride werken inclusief  thuis werken en thuis leren bij grote organisaties werd ingevoerd. Online freelancers en andere zelfstandige online ondernemers deden trouwens al aan hybride werken sinds 2001 toen het Internet een grote vlucht nam. en hetzelfde gold voor grote multi-nationals sinds het begin van de jaren’90 van de vorige eeuw waaronder grootbanken als mijn ex-werkgever ABN Amro.

Hybride werken in de nieuwe normaal economie. 

Hybride werken wordt de norm in de toekomst van werk. Of je nu een vaste baan hebt of zelfstandig ondernemer bent of wilt worden. Meer weten over hoe je hybride werken en werken op afstand waaronder thuis kunt inzetten, volg dan deze blogs

Later.

Tony

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!