Wat is hybride werken?

Wat is hybride werken door Tony de Bree

Wat is hybride werken?

Traditionele grote organisaties, waaronder veel overheidsinstellingen en corporates, hebben vanwege Corona hybride werken ontdekt. Wat is hybride werken eigenlijk?

Hybride werken houdt in dat ondernemers, managers en medewerkers gedeeltelijk op kantoor, deels thuis en deels onderweg als digital nomad werken. Eigenlijk kunnen ze dus overal werken. 

Hybride werken kunnen je dus ook in het park doen, zelfs tijdens een lockdown zoals de vrouw hierboven.

Lees ook: ‘7 digitale trends voor zelfstandige ondernemers in 2021’, ‘Wat is de digitale economie?’, ‘Wat is een virtuele organisatie?’, ‘Wat is digital right-skilling?’, ‘Wat zijn digitale producten?’, ‘Wat zijn digitale diensten?’

Sinds het begin van de Corona-pandemie zijn veel landen in Europa en wereldwijd in lockdown gegaan en zijn veel landen gedeeltelijk of helemaal gesloten waardoor hybride werken bij grote organisaties in ingevoerd. Online freelancers en andere zelfstandige online ondernemers deden al aan hybride werken sinds 2001 toen het Internet een grote vlucht nam.

Hybride werken in de social-distancing economie

In veel gevallen kun je echter vaker wel binnen een land in onze nieuwe social-distancing economie als digital nomad overal hybride werken, overal online geld verdienen en vooral ook veel niet-noodzakelijke kosten besparen. Dan ben je een ‘nationale digital nomad’.

Later.

Tony

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan als hybride ondernemer online geld te verdienen vanuit huis als zijn online plan-b. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Vanaf het begin van de coronacrisis helpt hij executives, startups, scaleups en ondernemingsraden met digitale producten en online diensten om te overleven, studenten om succesvol online te starten en mensen die hun baan verliezen succesvol ondernemer te worden.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op