[NIEUW]: Thuiswerken voor beginners

Thuiswerken voor beginners door Tony de Bree

Thuiswerken voor beginners.

Sinds het begin van de Corona-pandemie werken we met zijn alleen veel meer thuis en soms fulltime tijdens lockdowns.  

Wat is thuiswerken? 

Thuiswerken is het thuis uitvoeren van werkzaamheden als manager, werknemer of ondernemer.  

Lees ook:  ‘Wat is de  on-demand economie’?’, ‘Wat is de kluseconomie?’‘Wat is de social distancing economie?’,  ‘Wat zijn digitale producten?‘Wat zijn digitale diensten?’Wat is een virtuele eenmanszaak?’ & ‘ Online starten? Luister eerst naar dit nieuwe luisterboek?’ 

Veel ervaring met thuiswerken.

In grote multinationals zoals bij grootbanken als mijn werkgever ABN Amro werd al vanaf het begin van de jaren’90 van de vorige eeuw thuis gewerkt via interne corporate intranets. En vanaf het begin van de explosie van het Internet (2000-) werken honderduizenden zelfstandige ondernemers en online freelancers al vanuit huis. En dat betekent dat er dus al veel ervaring met thuiswerken en productiviteit mee op is gedaan en veel over is geschreven. 

Vooral in het Engels en in ebooks sinds het jaar 2000 toen Internet wereldwijd explodeerde en veel zelfstandige ondernemers waren ‘working at home mums’ en online freelancers thuis gingen werken: ‘working at home’ en ‘working from home’ in het Engels.  

Meer te weten komen over ‘Thuiswerken’? Bookmark dan Thuiswerken voor beginners’ blogs hier.

Maak vandaag nog een afspraak.    

Als je meer wilt weten over hoe jij het beste thuis kunt werken met of zonder partner en met of zonder kinderen, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands:  @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!