[NIEUW]: De Online Gig Economy blogs, digitale diensten & digitale producten

[NIEUW] De Online Gig Economy blogs, digitale diensten & digitale producten door Tony de Bree

[NIEUW]: De Online Gig Economy blogs, digitale diensten & digitale producten.

Als je in deze crisistijd een eigen online bedrijf succesvol wilt starten, laten groeien en schalen met de virtuele eenmanszaak, je eigen digitale diensten en je eigen digitale producten zoals eBooks, video’s, audioboeken, checklists, canvassen of software, dan heb je een goede kans om de online shakeout te overleven en succesvol te worden in de online gig economy. 

Maar dan moet je geen kostbare tijd, energie en geld verspillen met niet-relevante corporate managementboeken lezen en niet-relevante corporate zombie-opleidingen volgen. 

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat is de online shakeout? & Wat is outplacement 20?

Als je geen blogs, tips of ander nieuws over nieuwe digitale diensten waaronder virtuele masterclasses, virtuele workshops en andere online programma’s en nieuwe digitale producten over online geld verdienen en online kosten besparen in de online gig economy zoals korte e-books, checklists, planners en business templates wilt missen, bookmark dan De online gig economy blogs, digitale diensten & digitale producten

Leer snel hoe jij online geld kunt verdienen en besparen in de online gig economy.

Wil je snel en op tijd leren hoe je als online ondernemer naast je vaste baan en/of als online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis met verschillende soorten online gigs online geld kunt verdienen en besparen in de online gig economy? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!