Je eigen online bedrijf beginnen in crisistijd

Je eigen online bedrijf beginnen in crisistijd door Tony de Bree

Je eigen bedrijf online beginnen in crisistijd.

Twijfel niet door deze crisis als je online voor jezelf wilt beginnen. Doe wel goed je huiswerk en maak wel een kort en goed online business plan. Leer hoe je een online bedrijf start als zzp’er met meer inkomen, minder kosten en minder risico.

Je eigen bedrijf online starten tijdens een crisis en tijdens de grote ontslaggolf als manager of medewerker b.v, betekent vooral dat je goed je huiswerk moet doen voordat je online begint. Waarom? Omdat er al heel veel zzp’ers, startups, scale-ups en MKB-bedrijven proberen online geld te verdienen en er een online shakeout aan de gang is. Zeker als je wilt beginnen als zzp’er als zoveelste online adviseur, online trainer of online coach. Of als je de zoveelste webshop wilt beginnen.

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat zijn virtuele diensten? & Wat zijn digitale producten?

Je eigen online bedrijf starten tijdens een crisis zoals nu en die crisis als zzp’er ook overleven, betekent dat je goed je huiswerk online moet doen en blijven doen en het juiste idee moet kiezen waar je zo snel mogelijk het verschil kunt maken in het leven van een bepaalde groep online klanten, een online niche.

En voortdurend moet kijken waar je online geld mee verdient en waar je online & offline geld aan uitgeeft. En vervolgens op tijd moet stoppen met bepaalde activiteiten je business model en je verdienmodel moet pivoten inclusief je hele organisatie….voordat het te laat is.

Nog meer tips, kijk op www.ikgaonlinestarten.nl of lees blogs en kijk naar kort video’s over Tips & tricks, virtuele diensten en digitale producten in de online gig economy.

Leer snel hoe jij je succesvol je online bedrijf kunt beginnen in crisistijd.

Wil je snel en op tijd leren hoe je als online ondernemer naast je vaste baan of full-time als online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis succesvol je online bedrijf kunt beginnen? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!