Wat zijn digitale producten?

Wat zijn digitale producten door Tony de Bree

Sinds het begin van de Covid-19-crisis heb ik, net als veel eigenaren van kleine bedrijven, mijn bedrijfsmodel en vooral mijn inkomstenmodel snel moeten veranderen naar online. Naar een online bedrijfsmodel en online verdienmodel dus. Daarbij spelen online diensten op maat en het maken en verkopen van digitale producten een doorslaggevende rol.

Maar wat zijn digitale producten eigenlijk?

Digitale producten, ook wel digitale goederen of e-goederen genoemd, zijn immateriele goederen die in digitale vorm bestaan. Voorbeelden zijn e-books, software, downloadbare muziek, audioboeken (MP3’s b.v.), online video’s (MP4’s), afbeeldingen, online tutorials, logo’s, planners, checklists en werkboeken.

Lees:  ‘Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021?’, ‘Wat is de ‘gig-economy’?’, ‘Ebooks schrijven en verkopen’,  ”Wat is persoonlijk right-skilling?’ & ‘Wat is e-learning echt?’ 

Goede voorbeelden zijn bv deze Nederlandse e-books, Engelse e-books en luisterboeken

Maak vandaag nog een afspraak.

Als je meer wilt weten over hoe jij vanuit huis geld kunt verdienen met digitale producten als e-books, luisterboeken, video’s of software, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

44 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen