Wat is je persoonlijke Ware Noorden?

Wat is je persoonlijke Ware Noorden door Tony de Bree

Wat is je persoonlijke Ware Noorden? 

De term “je ware noorden”, ‘True North’, werd geintroduceerd door de Harvard Business School (HBS) professor en auteur Bill George in zijn bestseller over leiderschap met dezelfde naam ‘Discover Your True North’ uit 2015. 

Wat is je persoonlijke ware noorden? 

Terwijl de betekenis van ‘het vinden van je ware noorden’ afkomstig is van het noordpunt op een fysiek kompas, legt Bill George uit dat het ontdekken van je ware noorden gaat over het volgen van je interne kompas.

Net zoals een fysiek kompas naar een vast punt op aarde wijst, trekt je persoonlijke ware noorden, je interne compas, je naar voren. Het begeleidt je op je pad naar je bestemming, jouw ware noorden, en helpt je op koers te blijven om de persoon te worden en te blijven die je kunt en wilt zijn.

Lees ook: Wat is de on-demand economie?, Life Balance in het nieuwe normaalWat is journaling? Wat is resilience?, Wat is minimalisme?  & Wat is minimalistisch ondernemen? 

Wanneer je ‘je ware noorden’ vindt, ontdek je je authentieke zelf. Het is een combinatie van je doel, ‘je purpose’ en je overtuigingen. Jij bepaalt wat je het meest waardeert in het leven en zet dat op de voorgrond.

Als je je eenmaal bewust bent van dat innerlijke gevoel, ben je een stap dichter bij het beantwoorden van je roeping.

Je ware noorden is trouwens uniek voor jou. Hoe vergelijkbaar ze ook zijn, geen twee mensen zullen hetzelfde ware noorden hebben. Het vertegenwoordigt jou als persoon op het diepste niveau, jouw waarden en normen. 

Maak vandaag een afspraak over hoe jij jouw ware noorden kunt vinden. 

Wil je meer weten over hoe jij jouw ware noorden kunt vinden persoonlijk en zakelijk? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!