Wat is de on-demand economie?

Wat is de on-demand economie door Tony de Bree

Wat is de on-demand economie?

Vanaf de start van Internet en nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie wereldwijd is onze economie steeds meer een on-demand economie geworden. Wat is de on-demand economie eigenlijk?

De on-demand economie is een voornamelijk digitale economie waarin mensen steeds meer diensten en producten op afroep (just-in-time) willen kunnen bestellen, geleverd krijgen en willen gebruiken.  

Het maakt niet uit of het om bestellen, leveren en gebruiken van fysieke goederen gaat of om digitale diensten en digitale producten. Het moet allemaal onmiddellijk en ‘on-demand’. 

Lees ook:  Wat is de kluseconomie?’, Wat zijn substituten?’, Wat is een virtuele organisatie?’‘ Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Part-time en fulltime entrepreneur. 

Ik ben zelf sinds 2001 als hybride ondernemer in deeltijd actief en vanaf 2011 fulltime online & offline full-time. Ik ontdekte al snel dat timing cruciaal was als je succesvol online en offline wilde ondernemen. En dat geldt nog veel meer sinds het begin van de Corona-pandemie. Waarom? Als je moet pivoten en moet overleven, moet je snel kunnen acteren als je het verschil voor jouw klanten wilt kunnen maken. 

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol online geld kunt verdienen in de on-demand economie. 

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen als flexwerker en/of online freelancer in de online gig economy? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

46 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ChatGPT & AI Consulting? ContactClose
error: Content is beveiligd !!