Wat is de nieuwe normaal economie?

Wat is het nieuwe normaal door Tony de Bree

Wat is de nieuwe normaal economie?

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020 proberen veel mensen, inclusief de oude-normaal economen, net te doen alsof de oude-normaal economie van voor de Corona-pandemie weer terug komt. Onzin. We leven in de nieuwe normaal economie, of we dat nu leuk vinden of niet.

Wat is de nieuwe normaal economie?

De nieuwe normaal economie verwijst naar de nieuwe digitale economie die sinds de start van de Corona-pandemie in Nederland en in alle landen van de wereld snel is gegroei, aan de gevolgen waarvan we als individu en als samenleving zullen moeten wennen en ons weg moeten zullen vinden.

download-696x1042-3

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$ 8,99

Inclusief multiple-choice test, en gratis checklists voor managers & medewerkers

Lees ook: Wat is de on-demand economie?’, Wat is een virtuele organisatie?, Wat zijn digitale diensten?, Wat zijn digitale producten?, Wat is resilience? & Wat is mobiel leren?

De Corona-pandemie heeft op een aantal terreinen geleid tot enorme veranderingen in ons persoonlijke en professionele leven, dat van onze klanten en van onze partners. We leven in een nieuwe normaal economie waarin thuiswerken, afstandsleren, online kopen, e-commerce, online geld verdienen en online kosten besparen een enorm vlucht heeft genomen.

En daarmee zijn de business modellen en verdienmodellen van veel bedrijven in een aantal sectoren ‘disrupt’.

Daarom is dit het eerste nieuwe blog uit de nieuwe serie blogs ‘De nieuwe normaal economie’.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 'ChatGPT voor ondernemers' tips Klik hierClose
error: Content is beveiligd !!